Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sudan Ulke Bayrağı

Sudan Ulke Bayrağı
0
336

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sudan Bayrağı

Sudan Ulke Bayrağı Resmi

Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan, batıdan Orta Afrika Cumhuriyeti ve Cad, kuzeybatıdan da Libya'yla cevrilidir

Sudan Ulke Bayrağı

Sudan bayrağı kenarında yeşil bir ucgen diğer kısımları Kırmızı siyah beyaz renklerden oluşuyor

imagessudanulkebayragi5ae64ee65b5e9

Similar threads

Sudan Nufusu 2019 Sudan Nufus Bilgileri 2019 Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ulkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, guneyden Guney Sudan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Sudan Bayrağı Sudan Ülke Bayrağı Devlete Ait Sudan ya da resmî adıyla Sudan Cumhuriyeti ya da Kuzey Sudan, Afrika'nın en geniş 3 ülkesi Başkenti Hartum'dur Bir Doğu Afrika ülkesi olan Sudan kuzeyden Mısır, kuzeydoğudan Kızıldeniz, doğudan Etiyopya ve Eritre, güneyden Güney Sudan, batıdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Eritre Bayrağı Hakkında Bilgi Eritre Ulke Bayrağı Eritre veya Eritre Devleti Doğu Afrika'nın kuzeyinde bir ulke Batıda Sudan, guneyde Etiyopya ve guneydoğusunda Djibouti ile cevrilmiştir Ulkenin doğusu ve kuzeydoğusu Kızıldeniz sahili boyunca uzanır Suudi Arabistan ve Yemen tam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sudan Haritas Sudan Ulke Haritası Sudan ya da resmi adıyla Sudan Cumhuriyeti, Afrika'nın en geniş 3 ulkesi Başkenti Hartum'dur Sudan Haritası MAPSudan HaritasıMAP
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Orta Afrika Cumhuriyeti Bayrağı Orta Afrika Cumhuriyeti Ulke Bayrağı Resmi Orta Afrika Cumhuriyeti Batısında Kamerun, kuzeyinde Cad, doğusunda Guney Sudan, guneyinde Kongo Cumhuriyeti ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti (Zaire) bulunan orta Afrika ulkesidir Bazı Turkce kaynaklarda Merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt