Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sudden Attack Sorun Var Acil Bakın

Sudden Attack Sorun Var Acil Bakın
0
199

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler Sudden attack giriyom üyeliğimi yazıom alta x işareti gelio oyun açılmıyor x işaretine fareyi götürünce gidiyor x işareti oyun açılmıyor sorun nedir silip yükledim belki 10 defa ama olmuyor başka yerden giriyom oluyor

Similar threads

KANAT OYUNCULARINDAN DESTEK (7) : 1Taktik ayarınızda bildiğiniz gibi her oyuncunuzun daha çok koşu yapacağı iki yön seçme hakkınız varŞu an hatırlamyıyorum ismini ama oyuncunuzun Atak mı Defansif mi oynayacağını mavi okları uzatıp kısaltarak seçtiğiniz bir ayar bu hatırlarsanızAynı zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
İlk oyuna dair küçük bir video seyredip anıları tazeledikten sonra asıl oyuna dönüyoruz Kahramanımız olanları anlama çabasında asistan kıza sorular sorarken, kendisinden Animus adlı cihaza yatması isteniyor Herhangi bir tuşa basarak Animus? uzanın 15 yüzyıl İtalyası?da doğum sancıları içinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Oyunun tam çözümü Normal zorluk seviyesi için yazılmıştır Oyunumuzda 6 gizli bölgede Life Uprade (sağlık gelişimleri) var Sadece giriş yerlerini yazdımİçeri girip sağlık gelişimlerinizi yapmak size kalıyorElimden geldiğince ayrıntılı bir tam çözüm yazmaya gayret ettim İPUÇLARI *Düşmanı en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Legend, kesinlikle gelmiş geçmiş en kısa ve en kolay Tomb Raider oyunu Hatta TR 1 için çıkartılan sadece 4 bölümlük Unfinished Bussiness 'dan bile daha kısa oynama süresi var Oyun resmi olarak 8 bölüm, ancak son bölüm sadece bölüm sonu canavarıiçerdiği için 7,5 bile diyebiliriz Oyunda fare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
982,146Mesajlar
30,091Kullanıcılar
alqoktaySon üye
Üst Alt