Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şukran Ovalı Kimdir Kısaca

Şukran Ovalı Kimdir Kısaca
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şukran Ovalı Hayatı Kısaca

Şukran Ovalı Hakkında Bilgi

1 Nisan 1985, İzmir doğumlu, Turk dizi ve sinema oyuncusudur

Kucukluğu İzmir, Bahcelievler'de gecti Mustafa Urcan İlkoğretim Okulu'nda okudu Fevzi Cakmak Ortaokulu'nda okumuş Mujdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur

imagessukranovalikimdirkisaca5b084577f24e4

Rol Aldığı Filmler

Bez Bebek Merve rolunde
Aşk Yakar
Alia İpek Komiser rolunde
Ev
Kahramanlar Ayşe Komiser rolunde
Bir Bulut Olsam Bahar rolunde
Behzat C Bir Ankara Polisiyesi Aslı rolunde (Konuk Oyuncu)
Reis Nazlı rolunde

kaynak:wikipedia​

Similar threads

Şukran Ovalı Dizi Filmleri Şukran Ovalı Oynadığı Diziler Şukran Ovalı 1 Nisan 1985, İzmirdoğumludurŞukran Ovalı dizi ve sinema oyuncusudur Kucukluğu İzmir, Bahcelievler'de gecti Mustafa Urcan İlkoğretim Okulu'nda okudu Fevzi Cakmak Ortaokulu'nda okumuş Mujdat Gezen Sanat Merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Şukran Ovalı Boyu Kac Cm dir Şukran Ovalı Boyu Şukran Ovalı, 1 Nisan 1985 İzmir doğumlu Turk dizi ve sinema oyuncusudur Kucukluğu İzmir, Bahcelievler'de gecti Mustafa Urcan İlkoğretim Okulu'nda okudu Fevzi Cakmak Ortaokulu'nda okumuş Mujdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Şukran Ovalı hayatı Şukran Ovalı biyografisi Şukran Ovalı 1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dunyaya geldi Mustafa Urcan İlkoğretim Okulunda okuduktan sonra Fevzi Cakmak Ortaokuluna devam etmiştir Şukran Ovalı Mujdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur Şukran Ovalı'nın Rol Aldığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Şukran Ovalı Hangi Dizilerde Oynadı Şukran Ovalının Rol aldığı Diziler Kotu Yol adlı dizide Nuran karakterini canlandıran Şukran Ovalı daha once; Bez Bebek, Aşk Yakar, Kahramanlar, Bir Bulut Olsam, Behzat C Bir Ankara Polisiyesi, Reis adlı dizilerde oynamıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Şükran Ovalı hayatı Şükran Ovalı biyografisi Şükran Ovalı 1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi Mustafa Urcan İlköğretim Okulunda okuduktan daha sonra Fevzi Iyi Anlamak Ortaokuluna devam etmiştir Şükran Ovalı Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur Şükran Ovalı'nın Rol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt