Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şükran Ovalı'dan kızı Mihran Ela'ya duygusal paylaşım!

Şükran Ovalı'dan kızı Mihran Ela'ya duygusal paylaşım!
0
105

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
sukran_ovalidan_kizi_mihran_elaya_duygusal_paylasim_1582093723_3343.jpg

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı kızı Mihran Ela'nın fotoğrafını içtimaî medya hesabından yayınlayarak duygusal bir bildiri yazdı.

Şükran Ovalı, kızı Mihran Ela ile fotoğraflarını çevre medya hesabından "Evlat her şey. Allahım korusun seni" notuyla paylaştı.

jupBV_1582093646_3909.JPG

ANASINA BENZİYOR

Beşiktaşlı Caner Erkin ile evli olan oyuncu Şükran Ovalı,  2018’de yerküreye gelen kızları Mihran Ela ile birinci kere alışverişte görüntülendi. Şimdilerde 13 aylık olan olan Mihran Ela annesine olan benzerliği ile dikkat çekti.

VeLPE_1567665027_8175.png

Şükran Ovalı, geçen günlerde bir yaşına basan kızı için Instagram hesabından şu lafları yazmıştı:

"Kızım... Daha gelmeden ismin geldi, sonra hissin geldi... Mihran'ım can modülüm... Geldiğin an aşık oldum sana! Ömrümün geri kalanında en çok seni sevecek olmak, ne hoş bir hafiflik hissettirdi bana... Tarifsiz bir sevgi. Bilmeden, bildiğim o sonsuz bağ... Su üzere hissettim kendimi, daima yeşerten bir hayat üzere Sayende yine keşfettim her şeyi... Tekrar başladım... Tekrar doğdum seninle. Âlâ ki doğduk. Seni büyürken görmek en şık hayalim. Gülüşüne sakladığın hayat, sana cömert davransın dilerim. Çok sev, çok sevil yavrum! Vicdan yanı başında olsun, aklından düşen kalbine denk gelsin... Yeterli ki bizimlesin, güzel ki bizi seçtin... Hiç unutma; seni sen olduğun için daima seveceğiz, bir an bile vazgeçmeden... Sağlıklı yaşlara!"

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt