Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sultan Dizisi 13. Bolumde Calan Turku Sozu

Sultan Dizisi 13. Bolumde Calan Turku Sozu
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sultan Dizisi 13 Bolumde Calan Turku Sozleri

Karadır Kaşların Şarkı Sozleri

Karadır kaşların ferman yazdırır,
Aşkın beni diyar diyar gezdirir
Lokman Hekim gelse yaram azdırır,
Yaramı sarmağa yar kendi gelsin

Ormanların gumburtusu başıma vurur,
Nazlı yarin hayali karşımda durur

Karadır kaşların benzer komure,
Yardan ayrı duşmek zarar omure

Kollarımdan bağlasalar demire,
Kırarım demiri kacarım yare

Uzaklara gittim gelirim diye,
Tabancamı doldurdum vururum diye
Hic aklıma gelmez olurum diye,
Olum ver Allahım ayrılık verme

Similar threads

Sultan 3 Bolumde Calan Turku Sozu Sultan 3 Bolumde Calan Karadır Kaşların Turku Sozleri Karadır kaşların ferman yazdırır, Aşkın beni diyar diyar gezdirir Lokman Hekim gelse yaram azdırır, Yaramı sarmağa yar kendi gelsin Ormanların gumburtusu başıma vurur, Nazlı yarin hayali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Sultan dizisi 3 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Türkü Sözleri Sultan 3 Bölümde Çalan Türkü Sözü Sultan 3 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Türkü Sözleri Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak'ın üstlendiği Sultan dizisinin 3 bölümünde çalan Karadır Kaşların türkü sözlerini bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Şarkısının Sözleri Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Türkü Sözleri Karadır Kaşların Şarkı Sözleri Sevgili melekler, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekrana bağlayan Sultan dizisi bundan böyle Pazartesi akşamları değil Cumartesi akşamları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Zülfü Livaneli Karadır Kaşların Karadır kaşların ferman yazdırır Bu dert beni diyar diyar gezdirir Lokman hekim gelsi yaram azdırır Yaramı sarmaya ayr kendi gelsin Ormanlardan aşağı aşar giderim Yarimi kaybettim ağlar gezerim Ormanların günbürtüsü başıma vurur Yarimin hayali karşımda durur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Türkü Sözleri Karadır Kaşların Şarkı Sözleri Karadır kaşların ferman yazdırır, Aşkın beni diyar diyar gezdirir Lokman Hekim gelse yaram azdırır, Yaramı sarmağa yar kendi gelsin Ormanların gümbürtüsü başıma vurur, Nazlı yarin gerçek dışı karşımda durur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt