Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sultan Dizisi 4. Bolumde Şeyhmusun Soylediği Turku

Sultan Dizisi 4. Bolumde Şeyhmusun Soylediği Turku
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
sultan dizisi 4 Bolumde calan turkunun sozleri

Sultan Dizisi Şeyhmus'un soylediği turku

Bahcada yeşil cınar
Boyun boyuma uyar
Ben seni gizli sevdim
Bilmedim alem duyar

Aman gulum nananay
Top kakullum nananay
Nanay kibar yarim
Nay nanay ay nay

Bahcalarda gul varı
Var git ellerin yari
Sen bana yar olmazsın
Yuzume gulme bari

Aman gulum nananay
Top kakullum nananay
Nanay kibar yarim
Nay nanay ay nay

Similar threads

Sultan dizisi 5 bolumde calan turkunun sozleri Sultan Dizisi Seni Gizli Sevdim sozleri 2 Temmuz Bahcede yeşil cınar Boyun boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Aman gulum nananay Top kakullum nananay Nanay kibar yarim Nay nanay ay nay Bahcelerde gul warı var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
sultan dizisi 4 Bölümde çalan türkünün sözleri Sultan Dizisi Şeyhmus'un söylediği türkü Bahçada yeşil çınar Boyun boyuma uyar Ben seni dar sevdim Bilmedim alem duyar Aman gülüm nananay Top kaküllüm nananay Nanay nazik yarim Nay nanay ay nay Bahçalarda gül varı Var git ellerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sultan Dizisi 4 Bölümde çalan türkü Sultan 25 Haziranda çalan şarkının sözleri Bahçada yeşil çınar Boyun boyuma uyar Ben seni rahat sevdim Bilmedim alem duyar Aman gülüm nananay Top kaküllüm nananay Nanay nazik yarim Nay nanay ay nay Bahçalarda gül varı Var git ellerin yari Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Guneydoğu Anadolu bolgesinde soylenen turkuler Guneydoğu Anadolu bolgesi turkuleri Guneydoğu Anadolu Bolgesi'nde halk arasında genellikle gazeller soylenmektedirUzun havalar, barak, bozlak, gurbet havası, yas havası, tecnis, boğaz havası, elagozlu, maya, hoyrat, an, yol havası, yayla havası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sultan 13 Bolumde Şeyhmusun Soylediği Turku Sozleri Sultan 13 Bolumde Şeyhmusun Soylediği Şarkı Sozleri Kırklardağı'nın yuzu (Kırklardağı'nın duzu) Karanlık sardı duzu (Karanlık bastı bizi) Ben oleydim (Kor olasın zalım Suzan) (Suzan Suzi) Ziyaret carptı bizi Koprualtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,464Konular
981,134Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt