iltasyazilim
FD Üye
1 lt süt
2 tepeleme çorba kaşığı kakao
1, 5 kahve fincanı nişasta
1+14 şu bardağı toz şeker
1 paket vanilya
50 gr margarin(tereyağ)
Üzerine:
1 su bardağı süt
1 paket toz krem şanti
Vanilya ve margarin hariç tüm malzemeler kaynayıncaya kadar karıştırılır Kayandıktan sonra vanilya ve margarin eklenir, karıştırılarak pişirilir
Bu arada kullanacağınız tepsinin altı hindistan cevizi ile kaplanır
Pişen muhallebi hindistan cevizinin üzerine eşit olarak gezdirilir Tatlımız iyice soğuyana kadar bekletilir
Tamamen soğuyan tatlımızın üzerine 1 su bardağı süt ile hazırlanan krem şanti dökülür 6 eşit parçaya bölünen tatlımız dikkatlice rulo yapılır ve tabağa alınır Sarmamız servise hazır Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
2 tepeleme çorba kaşığı kakao
1, 5 kahve fincanı nişasta
1+14 şu bardağı toz şeker
1 paket vanilya
50 gr margarin(tereyağ)
Üzerine:
1 su bardağı süt
1 paket toz krem şanti
Vanilya ve margarin hariç tüm malzemeler kaynayıncaya kadar karıştırılır Kayandıktan sonra vanilya ve margarin eklenir, karıştırılarak pişirilir
Bu arada kullanacağınız tepsinin altı hindistan cevizi ile kaplanır
Pişen muhallebi hindistan cevizinin üzerine eşit olarak gezdirilir Tatlımız iyice soğuyana kadar bekletilir
Tamamen soğuyan tatlımızın üzerine 1 su bardağı süt ile hazırlanan krem şanti dökülür 6 eşit parçaya bölünen tatlımız dikkatlice rulo yapılır ve tabağa alınır Sarmamız servise hazır Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız