iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 Adet Bonfile
1 Çorba Kaşığı Kıyma
10 Adet İç Antep Fıstığı
1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma
12 Çorba Kaşığı Tereyağı
Kıyılmış Dereotu
HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin Daha sonra içe doğru sarın
Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın
Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın
1 Adet Bonfile
1 Çorba Kaşığı Kıyma
10 Adet İç Antep Fıstığı
1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma
12 Çorba Kaşığı Tereyağı
Kıyılmış Dereotu
HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin Daha sonra içe doğru sarın
Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın
Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın