Sultan Sarma Bonfile Malzemeler 1 Adet Bonfile 1 Çorba Kaşığı Kıyma 10 Adet İç Antep Fıstığı 1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma 12 Çorba Kaşığı Tereyağı Kıyılmış Dereotu Yapilis TarifiÖn hazırlık olarak, bonfileyi tamamen dövün İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin sonradan derinlemesine sarın Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin Üstüne tavada kızarttığınız pastırmayı koyun Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın