Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sultanahmet Meydanında Silahlı şahıs rastgele ateş açtı

Sultanahmet Meydanında Silahlı şahıs rastgele ateş açtı
0
57

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Sultanahmet'de Silahlı hamle
İstanbul Topkapı Sarayı önünde silahlı bir birey etrafa tesadüfen alev açtı Birincil tespitlere kadar 2 kişi yaralandı

Sabah saatlerinde Topkapı Sarayı önüne gelen silahlı bir kişi çevreye ateş açtı

Turistlerin yoğun olarak bulunduğu bölgede panik yaşandı

Durum yerine gelen çok sayıda polis çevrede emniyet önlemi aldı

Yaralılardan birinin özel güvenlik görevlisi Mehmet Balıca olduğu öğrenildi Mehmet Balıca, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı

Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa alev açtı Durum uygun 2 yaralı olduğu açıklandı Çevrede peşpeşe tabanca sesleri duyuluyor

Topkapı Sarayı'nın önüne gelen kavgacı yüzünden müze ziyarete kapatıldı Polis caddeyi ve meydanı boşalttı Olayın ne olduğu bütünüyle hemen şimdi bilinmiyor

Polis, saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışıyor Olay uygun peşpeşe silah sesleri duyuluyor

Adap tanıklarının ifadesine kadar saldırgan, Arapça Allahu ekberve Ben Suriye'liyimdiye bağırdı Vali Mutlu ise Kavgacı Suriyeli misorusuna Böylece birşey değilcevabını verdi

Adap tanığı turist rehberi Bir asker vurulmuştu Diğerleri içeri kaçmıştı Askerin vurulduğu belliydi, yardım istiyordu Apaçık pozitif insan yoktu, sadece askerler vardıdedi

Bir adap tanığı ise Ilk başlarda uyarı etmedik Film çekimi var sandıkdiye konuştu

İstanbul Güvenlik Müdürü Hüseyin Avni Çapkın, saldırganın öle olarak geçirildiğini ve operasyonun sona erdiğini açıkladı

İşte Saldırıyı yapan kişinin fotoğrafı

trthabercom *

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt