Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sultanın Kıyafetleri Sergileniyor

Sultanın Kıyafetleri Sergileniyor
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sultanın Kıyafetleri Sergileniyor sultanların kıyafetleri türkan şoray kıyafetleri türkan soray kiyafetleri 1548619461 1548619461 sultaninkiyafetlerisergileniyor5c4e0eca51970sultaninkiyafetlerisergileniyor5c4e0eca51970 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberturkansoray10kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'TÜRKAN ŞORAY BEYAZ PERDEDE KOSTÜMLER' SERGİSİ ÖNCEKİ GECE HALKA AÇILDI KIYAFETLERİNİ BİRER BİRER ANLATAN SULTAN FAZLA DUYGULANDI İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 'Türkan Şoray Beyaz Perdede Kostümler' sergisi önceki gece halka açıldı Bugüne kadar rol aldığı filmlerdeki hiçbir kıyafetini atmadığını ve sakladığını belirten Şoray, 'Buradaki kıyafetlerin hepsi orijinal Daha pozitif kıyafetim vardı ama birçoğu ne yazık fakat kayboldu' dedi Kendi tasarlamış Kostümleri arasında bir fark yapmayan ve hepsini çocuğu gibi sevdiğini gösteren Türkan Şoray, 'Bazı kostümleri ben tasarladım ve diktim Hepsinin yeri ayrı' şeklinde konuştu  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt