Sümbül Ağa Hollywood'da Şansını Deneyecek! sümbül ağa harikulade yüzyıl hollywood yolcusu ne süre gidecek yeni proje 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Ekranların fenomen haline gelen dizisi Muhteşem Yüzyıl dizisinin Sümbül Ağa karakterini canlandıran başarılı oyuncusu Selim Bayraktar, Hollywood'da şansını deneyecek meleklersumbulagahollywooddasansinideneyecek5c4e7c6dd36b6alt Mükemmel Asır'da oysa Sümbül Ağa karakteriyle başarılı bir performans yakalayan Selim Bayraktar, ünlü Fransız yönetmen Luc Besson'un yönetmeni olacağı ve yarısını Türkiye'de çekeceği bir filmde rol alacak 1548647529 1548647529 sumbulagahollywooddasansinideneyecek5c4e7c6e11d9csumbulagahollywooddasansinideneyecek5c4e7c6e11d9c sumbulagahollywooddasansinideneyecek5c4e7c6e11d9c Bir Arap prensini canlandıracak olan Selim Bayraktar, yeteneğinin yanı sıra İngilizce ve Arapça’ya hakimiyetiyle bu rolü kazandı ve Besson'la el sıkıştı melekler Bu film nedeniyle Mükemmel Asır dizisinde oysa rolünün hafifletileceğini söyleyen Bayraktar, ‘Harikulade Asır’daki rolü için “Evet parladım, lakin hiç orada değilim Siz kalkıp ‘Ben bu rolle kendimi göstermeye çalışacağım, şan olacağım’ derseniz olmaz Ama ‘Ben bu rolü hakkıyla oynayacağım’ sözünden yola çıkarsanız o ‘Sümbül Ağa’yı inandırırsınız diyor Başarılı oyuncunun Hollywood'da da takdir toplayacağı kesin gibi, kendisine başarılar diliyoruzsumbulagahollywooddasansinideneyecek5c4e7c6dd36b6alt