Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Sümeyye Erdoğan-Sorosçu' kavgası: 'Tuhaf şeyler oluyor'

'Sümeyye Erdoğan-Sorosçu' kavgası: 'Tuhaf şeyler oluyor'
0
36

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Ve%2Diste%2DSumeyye%2DErdogan%2Din%2Dbebegi%2D208372%2Ejpg

Kaplan'ın bu çıkışına cevap eşi Selçuk Bayraktar'dan gelirken, Karar müellifi Elif Çakır da mevzuyu 'tuhaf şeyler oluyor' diyerek köşesine taşıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın yöneticisi olduğu KADEM'e yönelik AKP içinden gelen "Sorosçu" yansısı tartışma konusu olmaya devam ediyor.

'SARAY'DAN CEVAP YOK'

Karar müellifi Elif Çakır, "Tuhaf şeyler" oluyor diyerek mevzuyu köşesine taşırken, "Kurulduğu 8 Mart 2013 yılından bu yana 'dokunulmazlığı' olan KADEM hedef tahtasına oturtuldu. Hem de ne maksat tahtasına oturtulma...! Kıtır kıtır kesilmeye çalışılıyor! O denli kelamlar ediliyor ki, ağızlardan çıkanları kulaklar duymuyor!" derken, KADEM'i itham edenlerin parmak salladığını, derneği toplumsal medyadan linç ettiğini lakin Saray'dan buna bir cevap gelmediğini yazdı.

Çakır, "Hayretler içerisinde izliyorum... Kim kaygısı ki, gün gelecek, bir gün 'Sorosçu' yaftası Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın derneğinin alnına yapıştırılmaya çalışılacak... Öyle ya KADEM’e 'Sorosçu' demek Sümeyye Erdoğan’a 'Sorosçu' demektir! Ben mi yanlış yorumluyorum yoksa? Ama, böyledir işte..." dedi.

KAPLAN SUÇLAMIŞ, DAMAT SAVUNMUŞTU

Yeni Şafak muharriri Yusuf Kaplan, Sorosçu argümanında bulunmuş, derneğin kapatılmasının istemişti. Kaplan'ın bu çıkışına cevap İHA'cı damat Selçuk Bayraktar'dan "Soros projeleri iftirası vebaldir, Müslümanın hakkaniyetine yakışmaz" karşılığı gelmişti.

858,510Konular
982,897Mesajlar
30,667Kullanıcılar
lyroxcssSon üye
Üst Alt