Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sumuklu bocek

sumuklu bocek
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagessumuklubocek5b06a48f1d0eb Bir zamanlar bir sumuklu bocek varmış, arkadaşları hep onunla alay ediyorlarmış:

sen hic hızlı koşamazsın doğrusu sen yavaş bile koşamazsın

Bir gun sumuklu bocek duşunmuş ki ALLAH ona bir kolaylık vermiş mi, ondan sonra aklına cok guzel bir fikir gelmiş

Obur gun arkadaşlarına gitmiş ve demiş ki

Siz evinizi yapmanız veya bulmanız lazım ama ben doğduğum dan beri evimi ustumde taşıyorum ve hic de ağır değil

Arkadaşları yaptıklarına cok uzulmuşler ve anlamışlar ki ALLAH herkese gore kolaylık veya kabiliyet vermiş

Similar threads

Çok Eskiden bir sümüklü haşere varmış, arkadaşları her zaman onunla alay ediyorlarmış: sen hiç hızlı koşamazsın doğrusu sen yavaş bile koşamazsın Bir gün sümüklü haşere düşünmüş fakat ALLAH ona bir rahat vermiş mi, ondan daha sonra aklına çok güzel bir düşünce gelmiş Değişik gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Adını Arayan Bocek Hikayesi Cocuk masalları Adını Arayan Bocek Adını Arayan Bocek masalı oku Bundan yıllar yıllar once tum canlı ve cansız varlıklara bir ad veriliyormuş Tum boceklere bir ad bulunmuş ama boceklerden birine bir turlu bir ad bulunamamış Bizim zavallı bocekte adsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
aşkıma mektup 2019 Sevgilim, Dışarıdaki soğuğa inat yureğim o denli sıcak ki senin sayende İcimde surekli canlı kalan bir ateş, beni yakıp kavuran aşk alevi ve gozlerinde kaybolacağım anı beklemenin heyecanı ile gunlerim geciyor 1 aralıktan beri kalp atışımın ne denli hızlı, gozlerimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
ARKADAŞLIK Kotu karakterli bir genc varmış Bir gun babası ona civilerle dolu bir torba vermiş Arkadaşların ile tartışıp kavga ettiğin zaman her sefer bu tahtaperdeye bir civi cak demiş Genc, ilk gunde tahtaperdeye 37 civi cakmış Sonraki haftalarda kendi kendini kontrol etmeye calışmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Olum sırasında azraille neler yaşanmış Urpertici Sabah kalktım Guzelce kahvaltımı da yaptım ve işe gittim Klasik bir gun Diğerleri gibi, sıradan bir başlangıc Nobetci arkadaştan oğrendiğime gore, gece problem cıkmamış cihazlarda Bu iyi haber işte! Zaten dunden devam eden 2 tane sistem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,467Konular
981,178Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt