Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sunay Akın Sözleri

Sunay Akın Sözleri
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sunay Akın Sözleri bu konu Sunay Akın'ın en güzel sözlerine yer vermektedir Ünlü şair ve roman yazarımız Sunay Akın sözleri çoğu kişi tarafından epeyce alkış topluyor Özellikle sosyal paylaşım ağı facebook da Sunay Akın sözleri çok aranılıyor ve paylaşılıyor Ben de sizler için değerli şair ve yazarımız Sunay Akın'ın en beğendiğim sözlerini bir araya getirerek paylaşıyorum Araların da mutlaka sizin de paylaşacağınız ve duygularınızı açıklama edebilecek sözleri bulacaksınızdır 1549098167 1549098167 sunayakinsozleri5c555cbc6bdd9sunayakinsozleri5c555cbc6bdd9 sunayakinsozleri5c555cbc6bdd9 Bazen başını alıp gidebilecek dek cesur; Ve bazen kalıp herşeye gözyumacak kadar iyi kalpli olabilmeli insan…… Elden düşme sevdalar yok istediğim Yüreğinin sahibi olmalıyım yada hiçbirşeyin Yüreğinin sahibi değilsem önemi değil birşeyin…… Laf ebeligi yapma sevgili, Çünkü ebe de sensin sobe de… Çay bardağında bırakılan dudak payı değin bile …uzakta kalamam gözlerine… Biliyorum yarınlarım dünden farksız Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar kötü dargınız…… Ara Sıra dünyanın en kuvvet mesleğidir… kendi duygularına çevirmen elde etmek…! Kimbilir ola ki yaralarımızı üflerken öğrendik, ıslık çalmasını Bir gün diyorum Bir gün gelecek ve uyαnıncα ilk αklımα gelen sen olmαyαcαksın Üzülme gitti diye, bu yılın modası böyle! 3 gün sever daha sonra bezer, senin aradığın Aslı ile Kerem 21 yüzyılda ne gezer…! Fakir bir çocuk görsem, yağmur aşağı üşüyen köprü elde etmek geçer hiç değilse içimden… Hoşuna Gitmek yürek ister yok, Her kalp sevmek ister yalnızca sevdiğine ardına kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister ‎Hayat işte uykun gelsin diye hayaline giren koyunları, uykun kaçsın diye hayatına giren öküzleri sayarsın İki pencere αçık kαlıncα cereyαn, İki kalp αçık oluncα Aşk olur; ama sonuç değişmeyen: İkisininde sonunda üşütürsün Söylediğin her yalandan sonradan “keşke defalarca çocuk kalsaydım” deme Çünkü sölediğin her yalanda yeterince küçüldün zaten gözümde Büyüdüm bundan böyle… Anladım fakat, masallardaki kadar günahsız değilmiş hiç kimse Hoşuna Gitmek acıtıyor, gitmek alışkanlık olmuş ilişkilerde! Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti dek Sorun atlı karıncalar yok, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne? Sevgi; Sevdiğin Kişinin Mutlu Olduğunu Gördükçe O’nun Mutluluğu İle Mutlu Olabilme Sanatıdır Beni senin gibi bir de annem terketmişti ama göbeğimde durur onun yokluğundan bana kalan çukur Üzülmüyorum Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı Hep hayırsız değil ya bu ırk; bir gün beni de bulur hayırlısı Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben oysa; çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye……… Defalarca denir ya ”ben arkandayım, sırtın yere gelmez” diye Ben almayayım, yüzüm yere geleceğine, sırtım yere gelsin………… Ne dek gidişine ses etmesemde bir bαşkαsının senin içini ısıtαcαğını kavramak; Benim daima içimi üşütücek………… Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani Taki ailen görene kadar Bende aşka böylece sakladm kendimi, taki seni görene kadar………… Tüm gücünle sevme, sevgisinden belirlenmiş olmadığn kisiyi Ve unutma, Bugün seni terkeden; dün uğrunα olecekti…… ! Tıpkı sevilmeyen bir hoca gibiydi kalbim… Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları secti……… Son karesi gibi Inkar Kit’in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal demeni bekliyordum lakin sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı! Bazen susmak gerekiyormuş, bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına Anlamaya amaçlamak saçmalık! Anlamadan yaşamak gerekiyormuş Fakat ara sıra hatırlamamak gerekiyormuş, unutulma pahasına Süre değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren Giydikçe açılır” diyen tezgahtar “uzadıkça şekil alır” diyen kuaför ve “zamanla unutursun” diyen dost Bunların tümü aynı örgüte üye  

858,505Konular
982,655Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt