Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sünnetde anestezi yöntemi ne olmalı...

Sünnetde anestezi yöntemi ne olmalı...
0
111

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
Sünnet bildiğimiz üzere malesef tüm evlatların ve dahada değerlisi ailelerin endişeli düşüdür. Günümüzde bu dehşetli hayal şayet aile anesteziye ikna edilebilirse konforlu bir hale gelebilir. Sünnette lokal anestezi elbette yapılmakta ve ağrı engellenebilmektedir lakin evlatlarımızın kaygı nedeniyle ağlamaları devam etmektedir. Aile anestezi konusunda ikna edilemediği için evlatlarımıza malesef azap yapıyoruz. Ben bir anestezi kompetanı olarak evlatlarımızda umum anestezinin kesinlikle olması gerektiğini düşünüyorum. Zira evlatlarımız ağrıdan değil, dokunmaktan ve endişeden ağlamaktadır. Hiçbirimiz bu evlatlarımıza lokal anestezi ile ağrı olmayacağını anlatamayız. Evet umum anestezi sakıncalı mı? Gün arkadaşlarımıza, komşularımıza ve arkadaşlarımıza sorarsak evettt.... Bana sorarsanız son kademe inançlı ve olması gereken bir sistem. Arada ki fark görülmeden karar verilmekte ve umumi anestezi malesef öcü üzere gösterilmektedir. Çok yakında burada her iki metodunda medyasını yayınlayacağım ve kararı görüntüleri izledikten sonra size bırakacağım... Sağlıcakla kalın...

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt