Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sunucu Fulya Öztürk'ten radikal karar: Yeni sezonda istemiyorum

Sunucu Fulya Öztürk'ten radikal karar: Yeni sezonda istemiyorum

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
sunucu_fulya_ozturkten_radikal_karar_yeni_sezonda_istemiyorum_1654689954_5472.jpg

"Fulya İle Umudum Olsun" programının sunucusu Fulya Öztürk'ten radikal bir karar geldi. Öztürk yeni sezonda program yapmak istemediğini ilk kez söyledi.

Şimdilerde Fox TV'de 'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunuculuğunun yapan Fulya Öztürk, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Artık gündüz kuşağında program yapmamaya karar veren Öztürk, kararının nedenini açıkladı.

S2JRz_1654690031_0502.jpg
Fulya Öztürk

Öztürk, "Aklım ruhum hep haberde kaldı, yeni sezonda program yapmak istemiyorum." ifadelerini kullandı. Öztürk'ün, aldığı bu kararı Fox yönetimiyle de paylaştığı ve yeni sezonda ekranda olmayacağını ilettiği öğrenildi.

Similar threads

'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunucusu Fulya Öztürk, sunduğu programın yayınlarına katılmayınca sevenleri epey merak etmişti. Fulya Öztürk'ün ikinci kere koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Tedavisi hastanede süren Öztürk, birkaç gün sonra taburcu olacak. Hastane odasında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunucusu Fulya Öztürk, sunduğu programın yayınlarına katılmayınca sevenleri oldukça merak etmişti. Fulya Öztürk'ün ikinci kez koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Tedavisi hastanede süren Öztürk, birkaç gün sonra taburcu olacak. Hastane odasında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunucusu Fulya Öztürk, sunduğu programın yayınlarına katılmayınca sevenleri hayli merak etmişti. Fulya Öztürk'ün ikinci kere koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Ünlü sunucu, yaptığı paylaşımda "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" sözlerini kullanmıştı. Ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunucusu Fulya Öztürk, sunduğu programın yayınlarına katılmayınca sevenleri oldukça merak etmişti. Fulya Öztürk'ün ikinci kez koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Ünlü sunucu, yaptığı paylaşımda "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" ifadelerini kullanmıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gaziantep'te yaşayan 19 yaşındaki Umut Çelik, üvey babasının kendisini evden kovması üzerine aramaya başladığı öz anne ve babasına FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında kavuştu. Annesinin kendisiyle mesafeli bir şekilde konuşmasına üzülen Çelik, gözyaşlarına hakim olamazken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt