Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sunucu Kadir Ezildi Paris'e gitti! Eyfel Kulesi'nin önünde bile lokel yaptı...

Sunucu Kadir Ezildi Paris'e gitti! Eyfel Kulesi'nin önünde bile lokel yaptı...
0
87

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
sunucu_kadir_ezildi_parise_gitti_eyfel_kulesinin_onunde_bile_lokel_yapti_1652523780_8125.jpg

FOX TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi Paris'e gitti. Eyfel Kulesi'nin önünde çay lokeli yapan Ezildi adeta sosyal medyaya damgasını vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim ile ünlenen temizlik takıntılı Kadir Ezildi bu sezon En Hamarat Benim yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. Hem hamaratım, hem de elimin lezzetine güvenirim diyenlerin yer aldığı program Kadir Ezildi sayesinde rekor izlenmeye ulaşıyor. 

gOTgc_1652523768_2969.JPG
Kadir Ezildi eyfel

Oturduğu Maltepe'de komşuları Kibar Maraz, Neslihan, Nahide, Beyza ve annesi Pelin'le yaptıkları lokel ve pikniklerle hafızalara kazınan aynı zamanda milyonlarca özendiği bir komşuluk hayatı yaşayan Kadir Ezildi Paris'te yaptığı lokelle adeta şoke etti. Evdeki bardaklarını bile yanına taşıdığı görünen Kadir Ezildi'ni o anları kameralara böyle yansıdı.