Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sunucu Zaafiyet Analizi

Sunucu Zaafiyet Analizi
5
122
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omicron

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
25
F-D Coin
64
Merhabalar bugün size sunucu zaafiyet analizi yapabileceğiniz bir program ile geldim. gayet basit verdiğim github linkinden kodu indirin ve kulllanabilirsiniz.

!İyi Kullanımlar Dilerim

45245ethetyh

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
67
bakiyim
Merhabalar bugün size sunucu zaafiyet analizi yapabileceğiniz bir program ile geldim. gayet basit verdiğim github linkinden kodu indirin ve kulllanabilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

!İyi Kullanımlar Dilerim

multize

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
65
ey

!İyi Kullanımlar Dilerim
w

froze

FD Üye
Etkileşim
16
F-D Coin
64

!İyi Kullanımlar Dilerim
es

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Bu Python betiği, "lynis" aracını kullanarak bir sistemdeki güvenlik zaafiyetlerini analiz eden bir programı temsil eder. "lynis audit system" komutunu kullanarak sistemdeki güvenlik denetimini yapar ve sonuçları görüntüler. Kullanıcıya detaylı açıklama yapma seçeneği sunar. *** *** Gizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
  • Kilitli
Merhabalar bugün kendi yapmış olduğum ddos attack kodlarını pub hale getiriyorum. Forumda tek dönen konunun panel, script gibi şeyler olmaması için yapıyorum. Umarım bu forumda panel ve script dışında gerçek hacking / hacking toolslara dair birşey döner. Sizde bu konuda yardımcı olmak...
Cevaplar
76
Görüntüleme
957
  • Kilitli
Bu Python kodu, MySQL veritabanı ile işlemler yaparak bir API'den veri çeken bir programı temsil eder. Özellikle şu işlemleri gerçekleştirir: MySQL veritabanı bağlantısı oluşturulur. Belirli bir aralıktaki verileri seçer ve bu veriler üzerinden bir API çağrısı yapar. API yanıtını alır ve JSON...
Cevaplar
18
Görüntüleme
207
  • Kilitli
Herkese selamlar. Bugün github profilinizi nasıl geliştirip güzelleştireceğinizi anlatacağım. Profilinizi nasıl böyle yapılacağını göstericem isterseniz konuya geçelim. Örnek Profil: omicr0nn - Overview *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum...
Cevaplar
1
Görüntüleme
102
  • Kilitli
Herkese merhaba arkadaşlar bugün kendim kodlamış olduğum "ddos attack" programın sizlerle paylaşacağım. - Bu yazılım eğitim amaçlı olup hiçbir şekilde sorumluluk almamaktayım. Githubİndir: KURULUM - Öncelikle vermiş olduğum Linke giderek dosyayı indirin. Aynı şekilde git clone <link> komutu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
129
858,464Konular
981,131Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt