Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Super - Betul Demir..

Super - Betul Demir..
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İster istemez etkileniyor
Her insan ayrılıktan
Ne kadar zor olsa da
Geriye donmek bazen imkansız

Bir ornek ver bana
Kim kaldığı
yerden devam ediyor
Boyle durumlarda aşkın ustune
Gitmek anlamsız …

Ben de oyle yaptım zaten
Cekildim kabuğuma
Sen de oyle yap bir zahmet
Hattaaaaaaa…

Super bir fikrim var
Sen şimdi git bir daha geri gelme
Benim de sabrım var
Şekil değiştiriyor tukenince

Similar threads

SUPER İster istemez etkileniyor Her insan ayrılıktan Ne kadar zor olsa da Geriye donmek bazen imkansız Bir ornek ver bana Kim kaldığı yerden devam ediyor Boyle durumlarda aşkın ustune Gitmek anlamsız Ben de oyle yaptım zaten Cekildim kabuğuma Sen de oyle yap bir zahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ayrılık Mektubu Yaz, Ayrılık Mektubu Nasıl Yazılır? Ayrılık Mektubu Kısa Ayrılık Mektubu Orneği Konuşmak care etmiyor biliyorumSozlerimin bu kadar anlamsız ve değersiz olduğu bir zamanı hic yaşamamıştımBeni Sevmiyormuşsun bunu anladımBana verdiğin hayat dersi icin sana teşekkur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Etik Haftası Şiirleri Etik Konulu Şiirler Ben Kamu Gorevlisiyim Halka hizmet, baş tacımdır, Ben,kamu gorevlisiyim; Durust yapmak amacımdır Ben,kamu gorevlisiyim Kah,yanına ben giderim, Kah,yanıma gelsin derim; Samimi hizmet ederim Ben,kamu gorevlisiyim Halka hizmet,ibadettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt