süper emo nickler emo nickler süper emo nickleri süper nickler kısa Emo Tarzı Süper Nickler Emo Tarzı Süper Nickler Hiç TitremesiN Ne eLin Ne Yüreğin SiL qitSin !! MutLu etmicekSen MeşguLde etmicekSin ! Ben aşkı unuTTum ayLar önCe , SeN insafsız kaLdın ßen giDinCe 3 SeninLe öLeS!e xD Diğer eLLere Sımsıkı SarıL Artık SiLdim Seni ! git ve Bitir Bu işkenCeyi ! SeNi Sana Bıraktım ! YağmuR Düştü gÖzLerime …! id GörmüyoR muSun? Kabuk BağLamıyor kanaTTığın hiçbir yaRan hiçBir süre geRi dönmüyoR kayßeTTiğin onCa inSsan ! mutLu sonLa biTen masaLLaRım oLmaDı hiç benimMm Bırakma Beni BuRda SenSiz 3 Geçici Tutku Değil Hak eDeNe NeFes oLurum Bu giRdaBın yoOk Edici döngüSünde yaLpaLanaN; SinSi yaKLaşandıR; adıNı koYdumM ŞeyTan! ßuNLaRınki düNyaySa BenDe UzayLıyım!! Tam HerşeY GüseL OLuyo DerkeNYoK Yaa YaşamaK isTemiyoRum BeN!!!! ErkekLer Niçin kendiLeri iLe iLgiLenMeyen BayanLarıN PeşindeN Koşar Oysa! KöpekLeriN kuLLanamayaCağı otomoObiLLeriN PeşindeN KoOşması Gibi SonunDa ayrıLaCakTık amaN saLLa yiNede mutLuyummxD Bir KeLebek Dek Kısa ömRüm HosçakaL SevgiLim!! ÇığLık isTiy0r kuLkLarm ya atmaLı dRnden yada attrmaLı deRnLerdn Seni taRtaR öLçeRimHafif qeLiRsen yoL veRiRimama ağıR BaSaRsan kaLBimi! vaRLıığm hiSSediLmeye BiLir amay0kLuğum k0yaR Ya GeLdiğiN GiBi oL Veya GeLdiğiN GiBi KayBoL ! Sensiz Geçen heRgün için kapıma çeLenk gönder ZateN eN çOkda Bu Koydu yA BanaSenin GidişiNi Bakmak Aklımı Kaybediyorum Ve Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz!!!!! ŞeytaNmıSınN? MeLekmiSin? Yarı BeNden YürekLimiSİn? Bu aşK Fazla sana… TüKeNdi yüReğiM ıııııııııı KeSti SesiNi Benİ taNıyan BiLir bilen anLaranLayaN suSaRanLamayaN uzaR!! (;