Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Süper Kapak Nickler

Süper Kapak Nickler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna Yok Ben Sâdece
DALGAMA Bakarım!

SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner SaKın dönüp bakma ardına KraL ’Lar önde qider

BENİ HABERDAR OLAN BİLİRTANIYAN TANIRİSTEYEN KALIRİSTEMEYEN YOL ALIR

sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum ölümsüz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN FAKAT ßénım olduğun $ürece!

beni eskiler tanır,yeniler örnek alırgörenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalır

Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şu anda başka kalplerdeyim bUdA SaNa KaPaK oLsUn

iN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi V€RSéND€ A$aĞLıKTıR

SÖZ soKmaYa kaLKma kaPaK oLuRSuN, uĞRa$Ma eTiKet oLuRsuN, Yav$AMA KöPéK oLuR$uN iN$An oL ßeLKi YaNıMDa Y£R ßuLurSuN!!!

GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa, kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe: DönMeyene DöN çağırmak AciZLeRe! HakedéNe YoL atamak Bize YaKı$ıR

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un Şanslı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeÇMiŞ oLSuN HaDi Derhal GiT uĞuRLaR oLSuN!!! *

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt