Süper msn nickleri Msn niz için güzel öbür bir alternatif arıyorsanız bu sözleri hoşunuza gidebilirsupermsnnickleri5c583211b360ealt UmuduM yok GeLEcegiMDen Lakin PİşmAn DeiLim GEÇmiŞimDen KaLiteNİ BAŞkasI BeLirLERse UcuZA GİderSİn Bİr Gün ANLArsıN Düş KUrmaYı ; BEkLEmeYİ , ÜMİt ETmeYİ TAş VE SOpa KEmikLEri , SÖzLEr İSe KaLpLERi KIrar Ne unuTacaK Kadar Nefret Edilen Şey eTTimnede hatıRLıycak Kadar ç0K sevdim HayaTIma Gİren herkes Bİ SEVINÇ KAtTı KİmiLERi GeLİrkeN KİmiLERi BU ARADA HERKES Bİr HAYAT ŞEçeR Ve O ŞEÇtigi YAŞamıN BEdeLİni ÖDer! GeLEne GİdeNe EyvaLLAhıM , GELmişiNe GEÇmiŞine **kTİr ÇEkeSİm VAr! HEr SefeRİnDE İÇimDe buLUyoRsAM SEni ELbeT VAR Bi SEbeBİ!!! KiMİ Yanına ARıYOrsAn ÖNce İÇinDE buLacAkSIn HEdeFin BEnSEm HEr ATışıN KAraVAna KRaLIna YoL VERen SOytarıSInı MI DÜŞünCEK SAnA Git DİyeMem Ama KaL Aramak De GELmiyoR İÇimDen! HEr YÜRegiN KöşeSİnde Yaralı BiR Yer VARDır!!! DEniZ DErinDİr DUruLMAz Arkadaşlık EBediDİr UnutULmaz BeN HayaTTa eN Çok öLmeyi SevdiM Bu DÜnyaDA YEri DoLDUruLMayAcAk KİMse YOktUR O YüzDEn ESkiLEre Selam YENiLEre DEVam öLÜmDen KorkMuyorUm Da TEk KOrkuM UnTuLMak Bİr GönüLDE İki SEvdA OLmaz GÜzeLim Gulusune Bin Kirsun Siksada Olum Unutma Umuda Kursun Islemez Gulum DışıNı SüsLeR içiNi TakmaZ oLmuşSuN Sevmek ÖLmektiR Bence , BEndE SEvmişTİM ÖlmedeN ÖNce !! HakLıyDın Hep Sen, AcıLar Bedava, MecBurDuk Defalarca Uzakta BakMaya KaBuL EtTim Hata BenDe, BeN GörDüm ÖnCe , ÖLdün ZaTen KaÇ GüN ÖnCe Bazen KEndi GÖLgene BASar SENdeLEnirSin ISSız soKAkLArda !!! HErşeYİDEneRİm; Fakat YapaBİLdikLErimi YAparıM! Sen Yeniden oOLdugUN Gbi kaL Bn MİSafirİM Bu SEhirDE! İŞLEneN Kabahat Kadar ALInaN İNtiKAm DA ETKILI oOLmaLI !!! ÖLümÜ ÖzLeDiM Anne YaŞaMaK İsTeRKeN DeLiCeSiNe İnsan bir kesire aynı Pay yaptığı işler, payda kendini gördüğü değerdir Payda ne kadar büyük olursa kesrin değeri böylece küçük olur ∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂üşмαηıη ∂üşмαηıм ѕσηυηυ ∂üşüηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυçℓαηмαктıя ∂üηуα вιя güη∂üя, σ ∂α вυgüη∂üя! KALBİM 24 SAAT HİZMETİNİZE AÇIKTIR AKLIMIZ EN BÜYÜK SERVETİMİZDİR LAKIN YOKSULLUKTA AYIP DEĞİLDİR YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖZÜME GÖRÜNME! SOĞUK KALPTEN SICAK SÖZ ÇIKMAZ GÜLMEKLE KAYBEDİLEN ŞEY AĞLAMAKLA ELDE EDİLMEZ DÜŞMANLARINIZI SEVİN ÇÜNKÜ KUSURLARINIZI SİZE AÇIKÇA SÖYLEYENLER BİRTEK ONLARDIR EĞER YAPTIĞIN İŞİ DÜŞMANIN ALKIŞLIYORSA YANLIŞ YAPIYORSUN DEMEKTİR вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη ѕєη, ѕє η σℓ! αѕℓα вιz σℓмα