Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Super Street Fighter 4 AE Karakter ve Online mod hatası

Super Street Fighter 4 AE Karakter ve Online mod hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dün oyunu orijinal olarak aldım, eve geldim kurdum, normalde seçilebilen 39 karakter var ama bende sadece 10 karakter falan açık, diğerlerinin üstünde this character is not available in this versionyazıyor Ama normalde böyle değil tüm karakterlerin seçilebilir olması lazım, internette araştırdım ama neredeyse hiçbir şey bulamadım Oyuna girerken online mod oynamak için giriş yapın diyor, belki de giriş yapmadığım için o karakterleri seçemiyorum diye düşündüm, tam giriş yapıyorum, online mod için yeni güncelleme var, güncelleme yapılmazsa online moddan çıkacaksın diyor, yapıyorum, bu sefer de güncelleme yapılamadı internete bağlanılamıyor gibi bir yazı çıkıyor Acaba oyunu kurarken bi hata mı yaptım? Hatta oyunu kaldırıp tekrardan kurdum ama neden böyle anlamadım, umarım yardımcı olabilirsiniz, teşekkürler

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt