Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Süper Yeni Yıl Mesajları

Süper Yeni Yıl Mesajları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Süper Yılbaşı Mesajları

Sevinç yağmurları aşağı şemsiyesiz kalman dileğiyleNice mutlu yıllara

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler yetkisiz olmasın mutlu yıllar

Çok kazançlı, neşe saçan, sevgi dolu, başarılı bir sene olması dileğiyle

yılbaşı da umutların hakiki, gerçeklerin mutlulukların ölümsüz olsun! İyi Yıllar

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların bütün başarısızlıkları değil edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir sene dileğiyle

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir sene daha geçti Hoş geldin yılbaşı Mutlu yıllar dostum!

İşte sonunda buldüm! Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Yıllar!

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kere ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine Mutlu Yıllar!

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye Yeni yılda hıç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar!

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle Mutlu Yıllar!

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barıştırma, sevinç getirmesi dileğiyle bütün dostların yeni yılı kutlu olsun

Yeniden yeni bir yıl var kapımızda 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

Her Yeni Yil, yeni tazelenen umutların, büyüyen sevgilerin habercisidir 2006 yılı da böyle olsun fakat defalarca hoş olsun Nice Yıllara

Yeni yılın en hoş müjdeler, en hoş sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı bütün dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle

Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani Kendi turşumu kuracağım

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar

Bitirdiğimiz yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor Umarım Yılbaşı size daha pozitif umut, daha artı sevinç ve daha pozitif mutluluk getirir Mutlu Seneler

Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, arzu bir amaç, niyet bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer daima aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 200(Yenı Sene Tarihi) no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle Mutlu Yıllar

Yeniden yeni bir yıl var kapımızda Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha hoş, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Yeni Yılda; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu defa Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine Mutlu Yıllar!

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir açılış Yeni yılınız kutlu olsun

Şeker gibi tatlı, masal gibi hoş bir yıl diliyorum

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, afiyet, sevinç ve galibiyet doymuş bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle yılbaşı size afiyet, sevinç, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe batmış bir yıl geçirin!

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip dışarı giden koca bir sene gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, olur ya durgun, belki yorgun, gerçi mutlu, yine de ümit verici, yine de sevgi batmış nice yıllara!

Yeniyılda da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle İyi ve dinç seneler!

yeni yıl bizlere kutlu olsun yılbaşı sizlere de kutlu olsun Sıhhat, başarı ve sevinç doymuş olsun

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim Mutlu yıllar

Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve tüm neşe ve mutluluklar sana gelsin Mutlu Yıllar!

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle En dürüst sevgilerimle

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barışma diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir sene gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara!

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize uzlaşma, sevinç getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun

Bir yıl daha geçti Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hıç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını içtenlikle kutlarım

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz Nediyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler

Yeni yılın sıhhat sevinç ve galibiyet dolu geçmesini dilerim Her günün bir diğerinden daha şen geçsin Yeni yılın kutlu olsun

Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; neşe saçan ve gülümseme doymuş bir yılbaşı dilerim

Coşkun lakin halsiz bir sene daha geçiyor yaşamdan Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar

Yaşamınca hoş yıllar, mutlu yarınlar, cana yakın dostluklar defalarca senin olsun Mutlu Yıllar!

Yeni yılda bütün dargınlıkların bitmesi ve barıştırma içinde yaşanması dileğimle

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hıç bitmeyeceği, sıhhat, sevinç ve galibiyet batmış bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle 2006 yılı size sağlık, sevinç, başarı ve bol gelir getirsin Neşe doymuş bir yıl geçirin

Şeker gibi tatlı, masal gibi hoş bir yıl diliyorum

*

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt