süper zeka ünlüler ve lafları zeka lafları Reha Muhtar'ıb gece programındaki sözü:Saat gecenin ikiye onu varKibariye demiş fakat: Araplara bayılıyorum, en fazla da Tina Turner var ya ona hayranımATO Başkanı Sinan Aygün'ün,kuş gribi olayından sonra tavuk tüketilmesi için söylediği laf:Yiyin kardeşim tavuk, yiyinÖlürseniz benim yanıma gelinaçıklama sizin! İbrahim Tatlıses: Arkadaki kafamı nereye vurduğumu hatırlamıyorum Yasemin Bozkurt: (Kadının Sesi programında) Aman Allah'ım, yakışıklı bir kadın görüyorum Tuğba Altıntop: Ben kiralık anne miydim? Çocuklarımı yedi sene karnımda taşıdım (Zeka küpü bir mankenimiz) Seda Sayan: Bugün fazla manâlı bir konuğum var, fakat önce daha önemsiz biri gelecek: Safiye Soyman Picasso'yu tabii oysa tanıyorum Yurtdışında birkaç yerde karşılaşmış olabilirizManken Nilay Dorsa (akıl küpü mankenlerimize devam ) Thanks, siz how are you?Başbakan Erdoğan, Tunus'ta İngilizcesini konuşturuyor!! Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim(Hülya Avşar) (nası yani???) Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu Birincil iki seti kaybetti Şu Anda kaybedecek daha fazla hiç birşeyi yok! (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri) Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh NİHAT DOGAN (tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ) Fransızlar amma açık fikirli minicik çocukları bile Fransızca konuşuyorİZZET YILDIZHAN (Yorumsuz) Alpay arka ayağını burktu! (TürkiyeBrezilya maçından) İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz Bu deniz öküze bile ilham verir (Serdar Ortaç) (Öz tenkit buna denir ) Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim Ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir! (Deniz Akkaya) (Ne arkadaşalr var beeeee ) Beni yerden yere vurdular fakat ben top gibiyim(İbrahim TATLISES)