Superonline Fiber İnternet İle Vuduo Ayarları Wlan Wireless ayarları vuduo wireless ayarları superonline fiber net ile Sevgili superonline turkceel fibernet kullanan arkadaşlarım, Vuduo kullanıyorsanız ve bir türlü wireless ayarlarını yapamıyorsanız Aşağıdaki resimden sizler için ayarı anlatayım BIRAZ ÖNCE BAŞARDIMsuperonlinefiberinternetilevuduoayarlariwlanwirelessayarlari5c5822887b8f6alt 1549279876 1549279876 superonlinefiberinternetilevuduoayarlariwlanwirelessayarlari5c582288ad5bcsuperonlinefiberinternetilevuduoayarlariwlanwirelessayarlari5c582288ad5bcsuperonlinefiberinternetilevuduoayarlariwlanwirelessayarlari5c582288ad5bc Ilk Önce 19216811 ip numarasından giriş yapın Sol üstten kadı yazar yere : admin öteki parola bölümüne ise : superonline yazıp girin Kablosus ayarlara girin aşağıdaki resimden göreceğiniz üzere tılgın yazısının anında aşağı gitin solundan superonlineWİFİ seçeneğini seçin ve derhal aşağıdan güvenlik bölümüne girin Ayağıdaik ayarların aynısını yapın arkadaşlarım Parola olarak siz dilediğinizi yazabilirsiniz Küçüklü büyüklü parola oluşturmayın sonradan ayarları kaydettikten sonradan Vuduo makinanıza gelip parola bölümüne buraya yazdığınız şifreyi yazın ben başardım İstedim ancak sizlerlede paylaşayım Basit gelsin