Yıllara meydan okuyan usta sanatçı Ajda Pekkan Bodrum’un kültür ve sanat elçisi oldu. Pekkan, beratını alırken gözyaşlarını hakim olamadı.
Bodrum Belediye Lideri Ahmet Aras, Süperstar Ajda Pekkan’a “Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi” unvanı verdi. Ajda Pekkan’a bu unvanı Bodrum Belediye Lideri Ahmet Aras tarafından, kıymetli taşlarla süslenmiş Bodrum’un simgesi olan mavi balık sembollü Kültür ve Sanat nişanı ile takdim edildi. Takdim sırasında Harika Star hislerine hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.
“Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi" unvanı verilen Pekkan ise, konser sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Her vakit olduğu üzere şık giysi biçimiyle göz kamaştıran Pekkan, "Mavisi ve yeşiliyle beşere huzur veren, sıcacık insanlarıyla Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir aşk kıssası diyebilirim. Bodrum’un Kültür ve Sanat Elçisi olmak benim için büyük bir onur oldu, bu vesileyle Bodrum Belediye Liderimiz Ahmet Aras’a ve tüm Bodrum halkına şükranlarımı sunuyorum. Ajda Pekkan ismine okul öncesi kreş, hayvan barınağı ve kütüphane yapılacağını sevgili liderimiz Ahmet Aras’tan öğrendim. Bu memnunluk verici haberi sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.