süpet mario hamit daaaaaan* (baba zıplayıp kafayı tavana vurur) aman,aman bey naaptın ağırbaşlı ol hanım dur mantar çıkacak ordan biliyorum, 2'nin 3'ü burası,adalet mantarı var orda bey ne diyosun, telaşlanıyorum bak uyarı! kaplumbağa,zıpla anında zıpla!! ayyy aay ay ayyy nerde hani? telaş yapma,zıpla üzerine basıp yandan kay,böceklere doğru tepiklerim ben onu sonra bey korkuyorum korkma, salondan menekşeleri kap gel onları yiyince ateş edebilicez bak hamidim nooldu sana? ühüühüü çiçek getir dedim,çiçeeeek,geliyolar!kaplumbağalar!dev kaplumbağalar! baba koşarak yatak odasına kazanç,yatağa zıplar dur bey dur,nereye koşuyosun,hamit ühüühü ahanda bulutlu birim!hoooop! koşup çil çil altın topluyorum bak hemen hepsini almam lazım,100 altın lazım hanım anlıyo musun 100!! bi yakalasam şu asansörü üühhhüü hamit beşibiyerdemle bileziklerim var çekmecede,al onları işte sancak kulesi! hanım b'ye basılı tut 5000 puan alalım! oohh fazla şükür 2'nin 4'ü! aha! bayan geç arkama bölüm canavarı geldi! ühüüü hamit annem o benim,kadını da telaşlandırdın,ühüüü ben gidiyorum!! dur gitme,dur!ateş topları çıkıcak aşşadan yukardanyanarsın valla!özel baskı