Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şüphelerimden kurtarım beni ne olur....

şüphelerimden kurtarım beni ne olur....
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
şüphelerimden kurtarım beni ne olur sitenize yeni kayıt oldum ve sizin sıcak cevaplarınız beni fazla etkiledi diyeceğim o oysa eşimle bütün kontrolleri yaptırmamıza rağmen 5 aydır bekliyoruz bu ay kendimi çok tuaf hissediyorum korkunç bir bel ağrısı ani kalkışlarda baş dönmesi baş ağrısı ara ara kasık sancısı ve hafif göğüs sızlaması açık havada hiç birşe değil reglime 23 gün var arkadaşlar ne olur bişeyler söyleyin bu ayda mı hüsran acaba?  

Similar threads

cok kötüyüm ne olur biri birşey söylesin arkadaslar benim yaklasık 4 aydır bi ilişkim varaynı iş uygun calısıyoruzkücük bi ilcede yasadıgımız icin ilişkimizi kimseye söylemedik cok lafçı bir yer burasıgenellikle evde süre geciriyoruzher neyse bizim iş yerinde allahın cezası evli bi kız var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kalçada uyuşma neden olur? Kalça uyuşması kalçadaki hissin, sinirlerdeki hasar yada fonksiyonunu uygun olarak yapamaması nedeni ile azalmasından meydana gelir yaygın olarak kalçaya alınan bir darbe, aşırı ve uzun zaman soğuğa maruz kalma yada uzun zaman kalçadaki sinirleri sıkıştıracak yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Merhaba herkeseArkadaşlar bundan 6 yıl önce ortaokul son sınıftaydım ve sınıfımda fazla hoş bi kız vardıBen ona o zamanlar bişeyler hissediyodum ama çocuksun ya diyodum ne aşkı diyodum kendi kendimeGörüğümğz duyduğumuz aşk filmlerden ibaretti çünkü23 hafta önce facebookta bir baktım beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Rahat Dini Nikah Yaptırmak Doğru Olur Mu? dini düğün çeşitleri devlete ait nikah olmadan dini olurmu ara sıra kapıldığı öfkelerle pişman olacağı şeyler yapan bir adam Efendimize gelerek sormuştu: – Beni Cennete götürecek bir iş haber ver ancak onu yapayım da Cennete gideyim! Efendimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
“Ah yeniden migrenim tuttu deyip kendini karanlık odaya kapatanlar Migren ağrısı niçin beni buldu? diye düşünüyorsanız işte cevabı Sıradan baş ağrısı sivrisinek zırıltısı Migren âmâ karanlıkta vampir yarasa saldırısı Arada büyük ayrım var Gelmeden habercisini gönderir bazen; gözlerin önünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt