Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

süpper aşk nickleri

süpper aşk nickleri
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
süpper aşk nickleri süpper aşk nickleri +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uyumayan, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy °(w)°AylarGeçsedeYillarGeçsedeBirÖmurBöyleG itsedeBenSeniUnutamam°(w)° (w)*Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor *(w) (f)HerInsanSevilcekVeSevecektir(f) Bir gün titreyerek uyanirsan bil ama resmini optügüm gündür Lakin bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ama oldügüm gündür Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zor Kullanarak $air Yaptilar (u)Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini haberdar olan avuclarinin icinde solsaydim Sevdigim degil canimsin, uzaktan degil yakinimsin Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin Yildizlar Değin Aydınlık, Yildizlar Dek Güzelsin! Aranizdaki Tek Ayrım, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Delice sev,haince terket lakin HILE(yahut) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt