suranda bisey var muhabbeti Şuranda Bişi Var şşt alnında bişey var o ne lan kuş bku +hee evet kuş sçtı şanstır diye 1 haftadır yıkamadım alllah belanı versin defol lan +gel gel sanada sürtücem şans geçer şşt dudağının kenarında bişeey var ayşe +piercing o her neyse kalmış orda işte +mal mısın? dur dur ben alırım itmiş ben cevabımı aldım saçında bişey var lan +evet toka var belli misin dur bakayım bu ne lan elime yapıştı +hee o benim sümüğüm kafamda kalmış sonradan atıcaktım unutmuşum atsana onu allah belanı versin lan +dur dur sümküriyim bi onu da beygir bi sıkıntı abi gözünde bişey var +gözbebeğim abi ne diyosun duyan gören filan olur bitanem +lan hilmi ne diyorsun gözbebeğim var diyorum gözümde en ince ayrıntısına kadar **** oldun sen he ay kusura bakma abi ben ansızın şey oldum şşt burnunda bişey var +alsana göremiyorum ben lan defol şuranda birşeymi var abi + neremde buranda + neremde lan oranda duruyor işte abi + sittir len şuranda bişiy var ayşe neremde şuranda işte canım poponda ha ne varmış bakim dur sen ben alim :şlaaakkk: voşşşş vur dedik öldür demedik naci kirli sapıksurandabiseyvarmuhabbeti5c564be20c9c5gifalt :hhh: Dp81 :hhh: alnında ayı varsurandabiseyvarmuhabbeti5c564be21068cgifalt :hmm: Stupid :hmm: +diyalogları karıştırdın lan anne kolumda birşey var çıkmıyor ya yapışmış +oğlum bırak şu kıllarını bundan böyle alış şunlara erkek oluyosun ağda verin bana ağdaaa +lan yolma şunları her yer kıl topağı oldu bıktım kıllarını süpürmekten anne destek et sen bir yana başlıca ben bir yandan asılayım şu kıllarasurandabiseyvarmuhabbeti5c564be214083alt
Big Grin
sevgius