Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sürekli Kocasının İhanet Haberleriyle Gündeme Gelen Kibariye Yine Yaptığı Yorumlarla Sinirleri Altüst Etti

Sürekli Kocasının İhanet Haberleriyle Gündeme Gelen Kibariye Yine Yaptığı Yorumlarla Sinirleri Altüst Etti
0
29

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-0f941b7aa226f890639fc42d856d0a07be68d205.jpg

Bildiğiniz üzere daima eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet ve dolandırıcılık haberleriyle gündeme gelen Kibariye, yaptığı yorumlarla daima bizleri şaşırtmıştı. Artık ise ağzımızı bir karış açık bırakan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.  Kibariye, "Biz karı koca meskende hallediyoruz. Kocam beni çok seviyor. Eminim, son kararım. Ben önemli olmayan bir şeyi başa takmam biz güzeliz meskende." dedi.
Kaynak: ...

Son yıllarda sizin de fark ettiğiniz üzere sesiyle dağları taşları yerinden oynatan Kibariye, işiyle değil eşiyle gündeme geliyor. Çıkan haberler biraz can sıkıcı...

Tahminen hatırlarsınız bundan yıllar evvel Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın Doha isimli Lübnanlı bir genç bayanla aşk yaşadığı ve Doha'nın çocuk aldığı argüman edilmişti.

Olayın akabinde Kibariye ise "Ali isterse konuttan giderim lakin yuvamı bozmam" demişti. Kibariye'nin bu kelamları herkesi bir hoş dumur etmişti. Anlayacağınız ihaneti kabullenmişti.

Geçtiğimiz aylarda ise tekrar durulmayan Küçükbalçık, öteki bir bayanla el ele görüntülenmişti. Kibariye de “Gözümle görmedim, tahminen iş arkadaşıdır. Ali ile konuşacağım. 24 sene ayakta tuttuğum yuvayı bilmem ne bayanları için yıkamam." açıklamasıyla yeniden şaşırtmıştı.

Neredeyse her sene alakasına kaçak kat çıkılan Kibariye, evvelki akşam Bodrum’da konser öncesi eşi Ali Küçükbalçık tarafından aldatıldığı savları sorulunca "Biz karı koca konutta hallediyoruz. Kocam beni çok seviyor. Eminim, son kararım. Ben önemli olmayan bir şeyi başa takmam biz yeterliyiz meskende." açıklamasını yaptı.

Hürriyet

Akabinde "Kimse için yuvamı dağıtmam ben. Çok laf çıktı benim hakkımda. ‘Bu kız ne kadar gurursuz’ dediler desinler. Allah diyor ki 'erkeğinize sabırlı olun, erkeğinize hürmet edin.' Ben kendi adıma konuşuyorum. Kimse yanlış anlamasın. Ben hürmetkârım bizi annemiz bu türlü yetiştirdi. Herkes kendine baksın sonra herkes herkesi eleştirsin. Herkes keyifli olsun” dedi.

Yani nitekim eşi aldatmaktan Kibariye de inkar etmekten bıkmıyor gördüğünüz üzere... Hobi üzere.

Bu açıklama haliyle toplumsal medyada gündem oldu...

Sizin niyetiniz ne bu hususta? Kibariye ablamıza buradan ne söylemek istersiniz?

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt