iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar merhaba Ben 24 yaşındayım Birinden kolay kolay etkilenmem Dürüst düzgün bir ilişki olmadı o yüzden Acilen ise dersaneye gidiyorum ve aynı sınıfta olduğum bir çocuk var Birincil gördüğüm gün çok etkilendiğim söylenemez fakat gerçi bir beğenti sözkonusuydu Bu çocukla da çok bir sohbetim yok bir iki kez ders içn kısa konuşmam olmustu o kdar yoksa bir sohbetim değil Her neyse Birkaç gündür anlam veremediğim şeyler oluyor Hiç aklımdan çıkmıyor 24 saat onu düşünüyorum nerdeyse göz önünde bulundurmak istemiyorum bir yandan ama engel olmaıyorum kendimi onu düşünürken buluyorum Sabah bile uyandığımda aklıma gelen ilk şey o bu aşkın belirtisi mi aşık mı oluyorum aslında ?
İkincisi evvelden birini 4 sene karşılıksız sevmiştim 2 defa böyle bir şeyin başıma gelmesinden çok korkuyorumÇekingen bir yapım var bundan nasıl sıyrılıp nasıl iletişme geçebilirm, ilgimi nasıl anlamasını sağlayabilirim?
İkincisi evvelden birini 4 sene karşılıksız sevmiştim 2 defa böyle bir şeyin başıma gelmesinden çok korkuyorumÇekingen bir yapım var bundan nasıl sıyrılıp nasıl iletişme geçebilirm, ilgimi nasıl anlamasını sağlayabilirim?