Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Surgun Mağarası Heuk-Yong Bir Efsanenin Gunluğu Gorevi " Resimli Anlatım "

Surgun Mağarası Heuk-Yong Bir Efsanenin Gunluğu Gorevi " Resimli Anlatım "
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Evet arkadaşlar Şimdi size Bir Efsanenin Gunluğu gorevini resimlerle anlatacam

Surgun mağrasına giriş yapiyoruz Yeni bir gorev ile karşılaşıyoruz Bir Efsanenin Gunluğu gorevine Bir cok arkadaşımız bu gorevde zorluk cektiklerine şahit ve tanık oldum Bende sizler icin Surgun mağrasının haritasını bulup gerekli yerleri işaretledim Once haritayı gorelim

Kırmızı ile işaretlediğim noktalar sizi Sura iskeletlerinegoturur

Mavi ile işaretlediğim nokta ise Karanlık Tapınağa goturur

Once Surgun mağrasında bulunan HeukYong gorevimizi aliyoruz

imagessurgunmagarasiheukyongbirefsaneningunlugugoreviresimlianlatim5b099874d2b6a

Gorevimizi aldıktan sonra hazırlamış olduğum haritanın yardımıyla kırmızı noktalardan birisine gidiyoruz Yerde yatan Sura iskeleti4 ile karşılaşıyoruz ve ustune bir kere tıklıyoruz Birşey bulamadığımızı ve tekrar HeukYong' un yanına donmemiz istenir Orada olup Şehirde başla deriz Tekrar HeukYong'a tıklarız ve bizden diğer sura iskeletlerini bulmamızı ister Hazırlamış olduğum haritada 6 tane kırmızı renk ile işaretlediğim odalara gideriz ve sura iskeletlerini bulup birer kez tıklarız 6 tane bulmuş olduğumuz sura iskeletleri bize toplamda 9 sayfa verir Bizim 15 sayfa toplamamız gerekir Bu durumda geriye 6 tane sayfamız kaliyor Bu geride kalan 6 sayfayıda Surgun mağrasında bulunan Yeraltı Buz Golemiden temin ediyoruz ve gorevimizi tamamliyoruz Gorevin sonunda 90000000 Deneyim puanı ve Efsanevi Gunluk kitabını kazanıyoruz

imagessurgunmagarasiheukyongbirefsaneningunlugugoreviresimlianlatim5b099875e7fec

imagessurgunmagarasiheukyongbirefsaneningunlugugoreviresimlianlatim5b09987706338

Gonul isterdiki gorevi tamamlayıp foruma koymak ama sayfalar kolay duşmuyolar arkadaşlar Arkadaşımla tam 4 saat Yeraltı Buz Golemi kestik ve sadece bir tane sayfa duşurebildik Son olarak bana bu ekran goruntulerini veren AlpGuluu arkadaşıma sonsuz teşekkurlerimi sunarım Sizlere yardımcı olabildiysemde ne mutlu bana imagessurgunmagarasiheukyongbirefsaneningunlugugoreviresimlianlatim5b09987816084png İyi forumlar İyi oyunlar

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt