iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
3 yumurta
15 su bardağı tozşeker
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı yoğurt
2 su bardağı un
1 su bardağı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tutam karbonat
Ortası için
8 çilek
Çikolata sosu için
80 g çikolata
3 yemek kaşığı krema
Üzeri için
Taze nane
Sürpriz çilekli cupcake hazırlanışı
Keki için yumurta ve toz şekeri geniş bir karıştırma kabına alın Bir mikser yardımıyla şeker tamamen eriyinceye kadar çırpın Kalan malzemeleri ilave edin ve tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir spatula yardımıyla karıştırın Harcı hafif yağladığınız muffin kalıplarına paylaştırın Ortalarına birer bütün çilek yerleştirin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 2025 dakika pişirin Çikolata sosu için çikolata ve kremayı benmari usulü eritin Ilındıktan sonra 15 dakika kadar buzdolabında bekletin Çilekli cupcakeleri kalıplarından çıkartın Muffinler ılındıktan sonra içlerini bir çay kaşığı yardımıyla bir çileğin gireceği büyüklükte oyun Ortalarına birer çilek yerleştirin Üzerlerini çikolatalı sos ile kaplayın ve taze nane ile süsleyerek servis yapın
3 yumurta
15 su bardağı tozşeker
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı yoğurt
2 su bardağı un
1 su bardağı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tutam karbonat
Ortası için
8 çilek
Çikolata sosu için
80 g çikolata
3 yemek kaşığı krema
Üzeri için
Taze nane
Sürpriz çilekli cupcake hazırlanışı
Keki için yumurta ve toz şekeri geniş bir karıştırma kabına alın Bir mikser yardımıyla şeker tamamen eriyinceye kadar çırpın Kalan malzemeleri ilave edin ve tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir spatula yardımıyla karıştırın Harcı hafif yağladığınız muffin kalıplarına paylaştırın Ortalarına birer bütün çilek yerleştirin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 2025 dakika pişirin Çikolata sosu için çikolata ve kremayı benmari usulü eritin Ilındıktan sonra 15 dakika kadar buzdolabında bekletin Çilekli cupcakeleri kalıplarından çıkartın Muffinler ılındıktan sonra içlerini bir çay kaşığı yardımıyla bir çileğin gireceği büyüklükte oyun Ortalarına birer çilek yerleştirin Üzerlerini çikolatalı sos ile kaplayın ve taze nane ile süsleyerek servis yapın