Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Surpriz misafir ( mutlaka okuyun )

0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Genc kız, el aynasında makyajını kontrol etti; “Gayet iyidedi Guzelliğinden emindi Cevresindeki erkeklerin pervane olmasından zaten biliyordu guzel olduğunu Hayatın tadını cıkaran, rahat yaşayan biriydi

Cep telefonu caldığında, akşam arkadaşlarıyla hangi eğlence yerine gideceğine karar vermeye calışıyordu Telefondaki numaraya baktı, arayan annesiydi
Alo…kızım, nasılsın ?
İyiyim anne Ne oldu ?
Sana bir surprizim var
Surpriz mi ?
Evet Cok eski bir arkadaşım, dostum şehrimize gelmiş…
Eee kimmiş
Kim olduğu surpriz Fakat, onu senin almanı istiyorum
Ben mi ?
Evet, senin iş yerine yakın olan parkı biliyormuş Parka gitmesini ve seninle buluşmasını soyledim Senin de parka gidip onu almanı istiyorum
Anne, ben boyle şeyleri sevmem, kendin halletsen
Kızım 12 saatlik bir işim var Ayrıca seni bebekliğinden tanıyan bir arkadaşım Seni gorunce mutlaka cok sevinecektir
Amaaan Peki peki… Nasıl tanıyacağım
Evden cıkarken uzerine giydiklerini tarif ettim O parkta bazı oturaklar piknik masası şeklinde Parkın sinema tarafı girişindeki ilk piknik masasına otur O gelince seni bulacak
Tamam anne tamam…
Kızım senden her gun mu bir şey istiyorum? Universiteyi bitireli, hele de işe gireli bir fatura yatırmaya bile gondermedim
Hemen darılma, tamam dedim ya!;
O nasıl tamam demekse; neyse, hadi o zaman, izin al da cık, bekletme Ben de işlerimi bitirip hemen geleceğim

Genc kız , izin alıp cıktı Kısa bir yuruyuşten sonra parka vardı Bu parkta daha once hic oturmadığını fark etti Arkadaşlarıyla hep paralı, luks eğlence yerlerine giderlerdi
Annesinin tarif ettiği, girişteki ilk masayı buldu, boş olan kısmına oturdu Masanın diğer tarafında bir koylu kadınla, kucuk kız oturuyordu Onlarla aynı yerde bulunmaktan utandığını hissetti “Annemin arkadaşı cabucak gelse de, şunlardan kurtulsam diye duşundu

Koylu kadın cekinerek seslendi;

Af edersin kızım, bir şey sorabilir miyim ?

Kızım diye seslenmesi iyice sinirlerini bozdu

Ne var, adres mi soracan !
Sert cıkış karşısında kadın sesini alcalttı;
Hayır kızım, başka bir şey soracaktım
Sizin gibi cahiller ya adres sorar, ya para ister
Koylu kadının kızaran yuzune aldırmadı bile O sırada şık ve luks giyimli, orta yaşlı bir kadının uzaktan yaklaştığını gordu “ Nihayet diye duşundu Ayağa kalkıp kadını karşılamaya calışırken, kadın yanlarından gecip gitti Somurtarak geri oturdu

Yanındaki kucuk kıza daha sıkı sarılmış koylu kadının gozunden bir damla yaşın suzulduğunu gordu Kadın gozyaşını saklamak icin diğer tarafa donunce bir yuzundeki buyuk yanık izi gorundu Genc kız manalı manalı guldu;

Bak kolayca gozyaşı dokebiliyorsun, yuzunde de cirkin bir yanık izi var Burada ne bekliyorsun gec bir koşeye ac mendilini ağla… Fakat ağlamayla benden bir şey koparacağını sanma, tamam mı…

Kadın dayanamadı;
Cahil deyip duruyorsun Ne cahilliğimi gordun Tanımadığım bir kadına, torununun yanında hakaret mi ettim!
Oooo laf yapmayı da biliyormuş

Anlaşıldı kızım, sen universite bitirmiş, cok şey oğrenmiş olabilirsin ama insanlıktan sınıfta kalmışsın Torunumu okutmak icin uğraşacaktım Fakat seni gorunce vazgectim

Yaşlı kadın, kucuk kızı alıp masadan kalkarken, boşalan yere doğru şık giyimli bir kadın yaklaştı Cevap vermek icin hazırlanan genc kız zengin giyimli, şık kadını gorunce uzaklaşan yaşlı kadına cevap vermekten vazgecti Yaşlı kadın geriye bakmaya calışan kucuk kızın başını eliyle engelledi

Bir sure sonra, genc kızın annesi parkta yanına geldi
Merhaba kızım, Zeynep teyzen nerde ?
Kimse gelmedi anne En son bir bayan geldi, yanıma oturdu O da sadece dinlenmek icin gelmiş biriymiş
Allah Allah ! giyindiklerini cok iyi tarif etmiştim, seni nasıl bulamadı anlamadım Yanında kucuk bir kız olacaktı
Genc kız bir an durakladı
Kucuk bir kız mı ?
Evet
Anne ! biz zengin, kulturlu insanlarız Herhalde arkadaşın da zengin, kulturlu biridir, değil mi ?
Kultursuz değil ama zengin değil
Sakın bana koylu bir kadın olduğunu soyleme
Koyden gelen kadına ne denir ki !
Oh! iyi iyi, koylu kadınları karşılamaya beni gonderiyorsun
Kızım, o kadına bir borcumuz vardı O zamanlarda borcumuzun karşılığı bir şey veremedik Gun gelir, bir ihtiyacım olduğunda , ben kapınızı calarım Dedi ve işte bu gun kapımızı caldı
Ne istiyormuş ?
Torununu okutmamızı istiyor Baban şimdi arabayla gelip hepimizi alacak, kayıt icin okula goturecek
Anne , o koylu kadına ne borcun olabilir ki, anlayamadım ?
Annesi, kızının ofkeli ses tonuna dayanamadı;
Kızım, sen bebekken biz koydeydik
Eee…
Sana yıllar once bahsetmiştim, koydeyken evimiz yandı, biz de inekleri, atları, tarlaları neyimiz varsa hepsini satıp koyden goctuk, demiştim
Evet, hatırladım
O yangınla ilgili bir ayrıntıyı, seni uzulebilir veya seni evde yalnız bıraktığımız icin darılabilirsin korkusuyla anlatmamıştık
Herhalde şimdi anlatacaksın…
Baban evde yoktu, ben de su doldurmaya koy pınarına gitmiştim Lodos mu ne diyorsunuz, işte o ruzgar bazen ters esiyormuş, yukardan aşağı filan Sen beşikte uyuyorken ruzgar bacadan iceri esince kozler ocaklıktan tahtalara sıcramış, yangın başlamış Pınar yerinden dumanları gorup koştuğumda alevler her yeri sarmıştı Birazdan yıkılacak gibi gorunen eve yine de girmek icin atıldığım anda Zeynep teyzen kucağına seni almış olduğu halde dışarı fırladı O sahneyi hic unutamam; onun kucağından seni aldığımda o cığlıklar atıyordu…

Nicin ?

Seni kurtarırken, sağ tarafı yanmıştı Gelince gorursun sağ yanağında ağır bir yanık izi var

Cok acı cekti cook Dur ağlama, seni bu kadar uzeceğini bilmiyordum Tamam kızım, bak makyajın akıyor, ağlama Hah ! Baban da geldi Fakat Zeynep teyzen hala bizi bulamadı…

858,467Konular
981,172Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt