iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
500 gr milföy hamuru
1 çay bardağı iri çekilmiş badem
1 çay bardağı portakal şekerlemesi
1 çay bardağı incir şekerlemesi
Yarım çay bardağı kuru üzüm
ceviz fındık
HAZIRLANIŞI
Ceviz fındık badem portakal şekerlemesi incir şekerlemesi ve kuru üzümü bir kapta karıştırın
Milföy hamurunu 1 cm kalınlığında dikdörtgen şeklinde açın Çatalla delikler açıp hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın
Hamuru rulo şeklinde sarın
Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirip 160 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin llık olarak servis yapın
500 gr milföy hamuru
1 çay bardağı iri çekilmiş badem
1 çay bardağı portakal şekerlemesi
1 çay bardağı incir şekerlemesi
Yarım çay bardağı kuru üzüm
ceviz fındık
HAZIRLANIŞI
Ceviz fındık badem portakal şekerlemesi incir şekerlemesi ve kuru üzümü bir kapta karıştırın
Milföy hamurunu 1 cm kalınlığında dikdörtgen şeklinde açın Çatalla delikler açıp hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın
Hamuru rulo şeklinde sarın
Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirip 160 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin llık olarak servis yapın