iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
4 adet havuç
2 parça göğüs eti
78 adet yeşil soğan
Köri
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı soya sosu
1 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Yapılışı :
Uzun doğranmış (parmak şeklinde) havuçları tencereye dizin, üstüne dilimlenmiş tavukları dizin, onun da üstüne doğranmış yeşil soğanı dizin En üste de domates dilimlerini dizin Köri serpiştirin
Sosun hazırlanışı:
Bir kap içerisinde, zeytinyağı, soya sosu, karabiber ve tuzu karıştırın Hazırlanan sosu tencereye dökün ve 1 su bardağı ılık su koyun Kapağı kapatın, kısık ateşte 30 dakika pişirin
4 adet havuç
2 parça göğüs eti
78 adet yeşil soğan
Köri
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı soya sosu
1 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Yapılışı :
Uzun doğranmış (parmak şeklinde) havuçları tencereye dizin, üstüne dilimlenmiş tavukları dizin, onun da üstüne doğranmış yeşil soğanı dizin En üste de domates dilimlerini dizin Köri serpiştirin
Sosun hazırlanışı:
Bir kap içerisinde, zeytinyağı, soya sosu, karabiber ve tuzu karıştırın Hazırlanan sosu tencereye dökün ve 1 su bardağı ılık su koyun Kapağı kapatın, kısık ateşte 30 dakika pişirin