Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sürprizin Böylesi! Kocasının Instagram'da Beğendiği Kızların Fotoğraflarını Hediye Etti

Sürprizin Böylesi! Kocasının Instagram'da Beğendiği Kızların Fotoğraflarını Hediye Etti
0
114

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-1d3de5b482a9ce54875742bca982445754063a1c.jpg

Kocası için hazırladığı yaratıcı sevgililer günü ikramını paylaşan bir TikTok kullanıcısının paylaşımı viral oldu: "Instagram üzerinden beğenmekte olduğu tüm kızların" basılmış fotoğraflarından oluşan bir kutu.

Independent Türkçe'den Umut Can Yıldız'ın aktardığı habere nazaran, Tiktok'ta @gr93la kullanıcı ismini ve "Gloria" ismini kullanan bayan, "Siz erkeğinize sevgililer günü içi ne aldınız?" yazısıyla paylaştığı latife yollu görüntüsüyle 14 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı.

"Umarım güzeline gider!"

Kutuyu bir ortaya getirdiğini gösteren görüntünün başında şunları söylüyor:

"Herkes sevgililer günü için kıymet verdiği bireye ne aldığını paylaşırken ben de benimkini paylaşmalıyım diye düşündüm. Kocama bu küçük tatlı kutuyu yaptım ve Instagram'da beğendiği tüm kızların fotoğraflarıyla doldurdum. Umarım güzeline gider!"

Görüntü, Gloria'nın yaratıcı ikramını öven izleyicilerden binlerce yorum aldı.

858,498Konular
982,042Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt