Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sürtünme ile ilişki yaşadım 2 dk sürdü boşalma olmadı hamile kalır mıyım

Sürtünme ile ilişki yaşadım 2 dk sürdü boşalma olmadı hamile kalır mıyım
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sürtme ile ilişki yaşadım 2 dk sürdü boşalma olmadı hamile kalır mıyım Erkek arkadaşımla anal ilişki yasadik yalnızca 23dk sürdü ve içime boşalmadı Uyumlu adet goruyodum 12 hafta sonradan adet olmam gerekiyodu Adet oldum Fakat hâlâ içimde bi nefret var Adetim 6 gün sürdü bayağı bir sekildeydi yani Gebe kalmam yok mi ? Lütfen cevaplayin fazla korkuyorum 16 yaşındayım  

Similar threads

Kondomla ilişki yaşadım Hamile kalır mıyım :(((( Merhaba önceki ay ella kullandım bu ay ovulasyon döneminde kondomla sürtünmeyle ilişkiye girdim ve kısa sürdü asla boşalma olmadı hamile kalır mıyım lütfen çok korkuyorumkondomlailiskiyasadimhamilekalirmiyim5c500c647ce4dalt :( Frown :(  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İç çamaşırıyla sürtünme yaşadım hamile kalır mıyım ? arkadaşımla sürtünme aracılığıyla bir beraberlik yaşadık ama ikimizinde üzerinde iç çamaşırı vardı ve kız arkadaşım bakire ve hiçbir türlü boşalma olmadı Yalnızca merak ettiğim baksırımda hoşgörü suyu ıslaklığı vardı az bişe bu şekilde hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Anal ilişki ile Gebe kalır mıyım Merhaba sevgilimle öncelikle sürtünme sonrasında da arkadan bir ilişki yaşadık içime boşalmadı çıkartıp dışarı boşaldı lakin ben benzeri vajinama aktı gibi hisssdiyorum sizce hamile kalabilir miyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Sürtünmeyle ilişki yaşadım boşalma olmadı hamile kalırmıyım Merhaba iyi günler sevgilimle sürtme ile ilişki yaşadım lakin üstüme bosalma olmadı ikimizde cıplaktık sadece müsamaha suyundan şüpheleniyorum geçen ay 12sinde adet gördüm bu ayda 10 nunda yani ilişki sonrası normal adetimi de gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım üzerine görme mi oldum Ben sevgilimle sürtünme aracılığıyla ilişki yaşadım boşalma olmadığını söyledi ama ben güvenmedim iki defa test yaptım olumsuz çıktı testin hemencecik diğer günü adet oldum düzenli adetim benzer günümde oldum adet gibiydi 3 gün sürdü fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt