Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sürtünmeli ilişki yaşadım adet oldum hamilemiyim

Sürtünmeli ilişki yaşadım adet oldum hamilemiyim
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sürtünmeli ilişki yaşadım adet oldum hamilemiyim Srtunme aracılığıyla ilişki yaşadım beklenen adet gününde 2 gün süren kanama oldu bittikten 5 gün sonradan beta hcg yaptırdım sonuç 12 hamilemiyim geç dollenme olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler (son 1 senedir adetke  

Similar threads

beta hcg 12 hamilemiyim merhaba sürtünmeli ilişki yaşadıktan 4 gün sonradan adet oldum adetim 3 gün sürdü ilişkiden sonraki 10 günde devlet hastanesinde beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 12 çıktı Testi erken yaptırmış olabilir miyim? Çıkan sonuç belirli doğru mudur?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Sürtünmeli ilişki sonrası adet oldum hamilemiyim Ben sürtünme aracılığıyla ilişkiye girdim ilişkiden 5 gün sonra adet oldum 3 gün sürdü Bu kanamadan 22 gün soonra bitmiş adet oldum fakat kendimi gebe gibi hissediyorum ağzımda acılık var ve karnımda şişkinlik sizce gebe olabilirmiyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
sürtünmeli ilişki yaşadım hamilemiyim ? Bi ay önce sevgilimle sürtme ile ilişki yaşadık ama onda pantolon boxer bende pantolon külot ped vardı1hafta sonra çok erken adet gordumBunun üzerine bazı belirtiler başlamıştı karın da sol taraf seyirmesi,karında sertlik,mide bulantısıBöyle hissetmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sürtünmeyle ilişki yaşadım adet oldum gerçi hamilemiyim Surtunme aracılığıyla ilişkim oldu tam adet tarihinde önce kir daha sonra kanama başladı 2 gün sürdü bitti 3gün leke geldi adamakıllı bitti üstüne görmeden şüphelenip deneme yaptım netice olumsuz gebelik riski varmidir takviye lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Üzerine Görmüş Olabilir miyim? Bunu nasıl anlayabiliriz ? Haziran ayında erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki yaşadım İlişkiden sonradan vaktinde 3 defa adet oldum fakat ilişki öncesi adetlerim 67 gün sürerken ilişki sonrası adet kanamalarım 23 gün sürdü ve kanama epeyce azdı İlişkiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt