Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sürtünmeli ilişki yaşadım Hamile kalırmıyım

Sürtünmeli ilişki yaşadım Hamile kalırmıyım
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sürtünmeli ilişki yaşadım Hamile kalırmıyım Erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki yaşadık üzerimde kilot varken bir kaç damla kalça tarafıma sperm bulaştı çıkartıp yıkadım Bunda bir risk varmıdır  

Similar threads

sürtünmeli ilişki yaşadım gebe kalırmıyım merhabalar erkek arkadasımla gecen ay sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ilişkiden 6gün daha sonra adet gördüm bu ay yumurtlama dönemimde 3gün lekelenme yaşadım şimdide adetim 2gün geçikti korkuyorum lütfen asistan olun  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sürtünmeli ilişki yaşadım ve ella kullandım gebe kalırmıyım? Merhabalar ben de sürtünme ile ilişkiye girdim Partnerimin haz suyu vajinamın üzerine geldi ve azıcık içeri girmiş olabilir Tam yumurtlama dönemimdeydim adetim düzensizdir ama olmama 24 gün gibi bir zaman vardı Bir fazla şey okudum bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki oldu Hamile kalirmıyım? Arkadaşlar merhaba ben erkek arkadasimla adet olduktan 34 gun sonra birlikte oldum oda pek birlikte edinmek sayilmaz yalnızca sürtünme falan suyu falan bile gelmedi birde cok kisa surdu sizce korumasiz oldugum icin ve ilk oldugu icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
sürtünmeli ilişki oldu hamile kalırmıyım Yaklaşık bir hafta önce sevgilimle sürtünme aracılığıyla kendimizi memnuniyet ettik birinci kez boşaldı fakat iç camasirlarimiz ustumuzdeydi sanra tuvalete gitti idararını yaptıki dol kalmasın ikinci kere surtunmede arkadan surttu anal bölgesine surttu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
İç Çamaşırıma Sperm Bulaştı Gebe Kalırmıyım? Bilhassa genç kızların en çok sorduğu sorulardan biri iç çamaşırıma sperm bulaştı gebe kalırmıyım ya da gebe kalma şansım ne kadardır? Öncelikle uzmanlar tıpta hiçbir şeyin olanaksız olmadığının altını çizmekte ve iç çamaşırıma sperm bulaştı hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt