Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sürtünmeli ilişki yaşadım ve ella kullandım hamile kalırmıyım?

Sürtünmeli ilişki yaşadım ve ella kullandım hamile kalırmıyım?
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sürtünmeli ilişki yaşadım ve ella kullandım gebe kalırmıyım? Merhabalar ben de sürtünme ile ilişkiye girdim Partnerimin haz suyu vajinamın üzerine geldi ve azıcık içeri girmiş olabilir Tam yumurtlama dönemimdeydim adetim düzensizdir ama olmama 24 gün gibi bir zaman vardı Bir fazla şey okudum bu dönemde sürtünme ile de olsa hamile kalınabileceği hakkında İlişkiden 11 saat sonra ella kullandım hamile kalma riskim var mı sizce hızlı cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler  

Similar threads

sürtünmeli ilişki yaşadım gebe kalırmıyım merhabalar erkek arkadasımla gecen ay sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ilişkiden 6gün daha sonra adet gördüm bu ay yumurtlama dönemimde 3gün lekelenme yaşadım şimdide adetim 2gün geçikti korkuyorum lütfen asistan olun  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sürtünmeli ilişki yaşadım Hamile kalırmıyım Erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki yaşadık üzerimde kilot varken bir kaç damla kalça tarafıma sperm bulaştı çıkartıp yıkadım Bunda bir risk varmıdır  
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Doğurgan dönemimde ella hapı kullandım fakat gebe kalırmıyım? Eşimin ilişki esnasında prezervatifi yırtıldı, fazla azdı bu yırtık , ilişkiden 10 saat daha sonra ella hapını kullandım Fakat ilişkiye girdiğimiz gün yumurtalama gününden 3 gün önceydi gebe kalma olasılığım nedir yeni evlendim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim Merhabalar En son 26 Ağustos'ta adet oldum 9 Eylül'de ilişki yaşadım yumurtlama günümdü ve partnerim içime boşaldı, ilişkiden 1 saat daha sonra ella hapı kullandım adetim 2 gün gecikti gebe olabilir miyim yarın evde test yapmayı düşünüyorum ama ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Göbeğime boşalma oldu hamile kalırmıyım? merhaba ,1 ay öncesinde erkek arkadaşımla sürtünme aracılığıyla bir birliktelik yaşadım daha öncesinde vajinama hiçbir penis değmemiştierkek arkadaşım olacak insan vajinamın üstteki bölgesine göbeğime yakın olan kısma boşaldığını söykedi lakin ben ola ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt