Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürücüde disk yok.Lütfen Device\Harddisk4\DR6 Sürücüsüne bir disk takın
merhaba arkadaşlar benim sorunum sony 8gb usb flash disk aldım xp de donanımı tanıyor bilgisayarımda diski görüyorum fakat diski açamıyorum lütfen e sürücüsüne diski yerleştiriniz diye bir uyarı alıyorum konuyla ilgili bilginiz varsa yardımcın olursanız sevinirim
benm dizüstü bilgisayarın dvd yazıcısı çıldırdı yaw
kendi yazdığı dvd leri okumamaya başladı benm bilgsayrda yazdığım dvd leri arkadaşların bilgisayarı okuyor biraz zorlanarak ama gelin görünki bu kafayo tırlatmış bilgisayar okumuyo
booş dvd takıp sürücüye tıklayınca eskiden giriyodu haliyle...
arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam hepinizden özür dilerim daha yeniyim bn assassin's creed brotherhood trainers indirdimama sürücüde disk yok lütfen e sürücüsüne bir disk takın diyor ne yapmalıyım
Merhaba arkadaşlar yaklaşık üç gündür beni çıldırtacak bir sorun yaşamaktayım sorun şu bilgisayarım açılırken ilk siyah ekran çıkyorya işlemcin, ram lerin filan yazıyor işte o sayfada takılıkalıyor yazılar ve hard disk gözükmüyor bir kaç saniye sonra yine siyah bir ekranda Reboot and Select...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.