Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu
0
55

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
survivor_all_starda_veda_eden_isim_belli_oldu_1643264740_1621.jpg

Her akşam izleyenlerde başka bir heyecan oluşturan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan kısmında adaya veda eden isim muhakkak oldu. Sürgün adasına gönderilen Mert, Berna, Sercan ve Ayşıl için yapılan oylamada Survivor 2022'ye veda eden isim kim oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan kısmında sürgün adasına gönderilen dört yarışmacı ortasında kurulda eleme heyecanı yaşandı. Elenen isim Ayşıl oldu.

ADAYA AYŞIL ÖZARSLAN VEDA ETTİ

Sürgün adasına giden Mert, Berna, Sercan ve Ayşıl için geçtiğim salı yapılan SMS oylamasında en az oyu alan Ayşıl Özarslan dün akşamki eleme kurulunda elenen isim oldu.

"ÇOK KISA SÜRDÜ"

Survivor 2022'nin ikinci haftasında yedeklerden ünlüler kadrosuna dahil olan Ayşıl'ın ikinci kere katıldığı Survivor macerasına erken veda isim oldu. Ayşıl hislerini, "Bunca sene sonra All Star'a dahil edildiğim için gurur duyuyorum. Burada daha uzun kalıp kendimi seyircilere tanıtmayı daha düzgün isterdim. Ancak çok kısa sürdü. Benim için erken bir veda oldu. Tekrar Survivor ruhunu yaşamak çok keyifliydi. Bütün arkadaşlarım çok hırslı ve çok güçlü. Buradan çıktıktan sonra da takip etmeye devam edeceğim" biçiminde söz etti. 

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt