Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor Finalistleri Sonunda Belli Oldu! Adaya Veda Eden Yarışmacı Gözyaşlarını Tutamadı

Survivor Finalistleri Sonunda Belli Oldu! Adaya Veda Eden Yarışmacı Gözyaşlarını Tutamadı
0
58

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-2f0a9fb257f809ae71007d475d45576be65749fa.jpg

Yazık oldu...

Bildiğiniz üzere dün gece Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor’da SMS oylaması vardı.

Bu oylama birebir vakitte son ada kurulu olduğundan aslında hayati ehemmiyet taşıyordu diyebiliriz.

Yani en az SMS oyunu alan kişi adaya veda edecek ve kalanlar İstanbul’daki büyük finale gideceklerdi.

Son kısımda eleme adayları Ayşe, Berkay ve Poyraz olmuştu.

Lakin geçtiğimiz akşam Acun Ilıcalı’nın hakkında ‘Bundan birkaç hafta evvel bana Surivor’ı kim kazanır deselerdi ‘Berkay kazanır’ derdim’ dediği…

Berkay Yuvakuran elenen isim oldu. Berkay gözyaşlarını tutamadı ve şu cümleleri kurdu:

“Hayallerimi yaşadım. Çok hoş arkadaşlıklar edindim. Büyüdüm. Çok farklı beşerlerle tanıştım. Buraya gelmeden evvel de iz bırakan bir yarışmacı olmak istemiştim. Burada olduğum için çok memnunum. Bana bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim.”

Siz ne düşünüyorsunuz Berkay'ın elenmesi hakkında? Haydi yorumlara!

Similar threads

Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan kısmında eleme heyecanı yaşandı. Ayşe, Aleyna ve Batuhan'ın elemeye kaldığı potada yarışta haftalarca SMS birincisi seçilen başarılı yarışmacı Batuhan Karacakaya veda etti. Finale haftalar kalan Survivor 2021'de kişisel dokunulmazlık oyunlarını kazanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışmasında Adaya Kim Veda Etti Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışmasında bu akşam yine çok heyecanlı bir bölüm izledik heyecanlı yarışmaların sonunda Adaya bu hafta veda eden ad ünlüler takımında olan Bennu Gerede oldu Survivo'de her hafta bennu gerede veda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Ayşe, Aleyna ve Batuhan'ın elemeye kaldığı potada yarışmada haftalarca SMS birincisi seçilen başarılı yarışmacı Batuhan Karacakaya veda etti. Finale haftalar kalan Survivor 2021'de bireysel dokunulmazlık oyunlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Survivor 2021'de dün akşam irtibat oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldiler. Kurulda Survivor 2021'e veda eden isim aşikâr oldu. İşte survivor son kısımda yaşananlar... HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN Survivor 2021 son kısımda ünlüler ile gönüllüler yarışmacıları iletişim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
TV8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı sürmeye devam ediyor. En sevilen yarışma programlarından Survivor bu seneki yarışmacı kadrosuyla izleyicileri ekranlara kilitliyor. Katıldıkları senelerde Survivor'a damga vuran All Star yarışmacılarının kıyasıya rekabetinin yanı sıra, yeni kurallar da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,515Konular
981,005Mesajlar
30,817Kullanıcılar
MuhammedpyzSon üye
Üst Alt