Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor Geyikleri

Survivor Geyikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Survivor 2019 Twitter Geyikleri

Survivor 2019 ünlüler gönüllüler Geyikleri

İstanbul dominik'den daha günesli yazik bu ünlülere & gönüllülere #survivor
@BozzMurat

İnşallah bir gün Survivor'a katılmam Ben hayatta taşıyamam o ağırlıkları Derhal bırakırım yere, takım arkadaşlarımla da papaz olurum@birolguven

Sıradaki ödül oyununda ödülün makyaj seti olmasını istiyorum o oyunu da hatta oynamasınlar sırık versinler ödülü sibel tüzün'e

Doğus'un orda ne yaptigini merak ediyorum ,bi patlama bekliyorum aglayabilir,sarki söyleyebilir,dans edebilir ne bileyim bisey bekliyorum

Mustafa toplaoğlu body şişkini gençten daha kuvvetli ve çok daha dirençli çıkmıştır
dünya ötesinden telepatik destek aldı sanırım
veya predator tarzı kamufle olmuş bir uzaylı sırtındaki ağırlığı taşımasına destek etti

Gecen Survivor'da en azindan gozumuz gonlumuz aciliyordu, Ebru Epope, Ozge Ulusoy, Pascal Bi de simdikine bak Mustafa Topaloglu!

Tek isteğim bir gün tekel bayinin camında Mustafa Topaloğlu'nun kullandığı madde gelmiştir yazısını görmek

Sabri penaltı yaptırdı, Mustafa Topaloğlu yarış kazandırdı, Ajdarın yeni şarkısı herkesin dilinde Bu ülkede bişeyler ters gidiyo sanırım

Keşke ilişkilerimiz Mustafa Topaloğlu'nun cümleleri gibi olsa; başı gelse fakat sonu hiç gelmese )

Hasan'ın vuoooaağv'lamasıyla kendimi yerden yere atarak gülmeme sebebiyet veren müsabaka arada geğirdi de sanırım gizlice

Koşullar içinde koşullar insanı koşullar Mustafa topaloğlu tek favorim )))

En güzeli mustafa topaloğlu' nun sibel tüzün' ü avunma sözleriydi: allah hepimizi birbirimiz için yaratmış, lakin kimi kimin için yaratmış o belirli değil

Acun ılıcalı'nın, şöhreti azalmış üç beş ünlüyü tekrardan aydınlanmak içinyaptığı bir müsabaka programı mustafa topaloğlu için izleyeceğim felsefe bilgim artar bari

Mustafa Topaloğlu nun uzaydaki dostları omuzlarındaki ağırlığı ,sıcacık bir silahla hafifletmişler,mustafa hangi oyuna girse kazanır abi *

858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt