Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor Gönüllüler Kim

Survivor Gönüllüler Kim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Survivor 2019 Gönüllüler resimleri

Survivor 2019 Gönüllülerin isimleri

Asena Erdem
Asena erdem 22 yaşındaAcıbadem lisesinden 2007 yılında mezun olmuşYeditepe üniversitesinde siyasi bilimler ve milletlerarası ilişkiler mezunu

Cevher

2019 Survivor'un gönüllü yarışmacıları aralarında yer alan Cevher hakkında data bulunmuyor Yarışma başladıktan sonradan Cevher ile ilgili bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz Cevher'in Survivor sloganı ise Survivor'ı kaybetmek için burda olan var mı? Ben kazanmak için burdayımCevher iddiasını bu sözlerle dile getirdi bakalım yarışmada neler olacak

Ece Begüm Yücetan

Ece Begüm Yücetan'ın Doğum Yeri İzmir doğum tarihi 1988 Öğrenim Durumu Üniversite
Ece Begüm Yücetan Boyu 180 cm Saç rengi Kestane Göz rengi Ela

Ece Begüm Yücetan Survivor Yarışmasına İzmirden katılıyor En tartma verdiği hobisi fotoğraf sürüklemek Yalnızca kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyorEce Begüm Yücetan Sporu bir yaşam tarzı olarak benimsemiş aynı zamanda Ece Begüm Yücetan tenis kortlarında rakip tanımıyor

Güler Yüzlü Sezmiş

yılında Müjdat Gezen Konservatuarından mezun oldu 2006 Akademi İstanbul Sinema Tv Mezunu Plato Film Okulunda Oyunculuk Eğitimi aldı

Hasan

Hasan Yalnızoğlu rizeli 38 yaşındaki dansçı
Eğitimi: Marmara Üniversitesi Cisim Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Marmara Üniversitesi Idare

Hayim Kohen
Hayim Kohen 19 Mart 1986 tarihinde doğdu FMV Ayazağa Işık Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olmuştur

Şansın Tokyay

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2019 yarışmasının güzel yarışmacılarından Şansın Tokyay ile ilgili veri mevcut değil

Serhat

Serhat Özcan 27 yaşındaki mağaza işletmecisi
Serhat Bey bize azıcık kendinizden bahseder misiniz?
1985 yılında Kartepe`nin Uzunbey Köyü`nde doğdum İlköğretimimi Rabak İlköğretim okulunda, liseyi Atılım Lisesi`nde tamamladım

*

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt