Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor Taner geyikleri

Hoş geldin! Hermes1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Survivor Taner geyikleri
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Survivor Taner sozleri
Tanerin komik sozleri

Survivor unluler gonulluler yarışmasında yıldızı parlayan ve kimilerini deli eden, kimilerini ise gulmekten kırıp geciren Taner'in ozlu sozlerini okumaya hazır mısınız?

Taner: Eve Gidince 10 Bin Govaynan Duş Alacamimagessurvivortanergeyikleri5ad73e4ef03e5png))

Survivor taner'in bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biride egolu turk kızlarına gereken ayarı vermesi, kaldırmıyor bi taraflarını imagessurvivortanergeyikleri5ad73e4ef03e5png

dostum 2 evcil hayvan arasında kaldım Timsah mı alayım anaconda mı?oh yeah!

Yakında Taner Tarlacı'nın yaptığı cılgınlıklar fıkra niyetine anlatılırsa şaşırmayın imagessurvivortanergeyikleri5ad73e4ef03e5png)

cok ozledim seni, ohhh yeah!!!

ruyamda nasıl bi yerdeydim bilmiyorum ama kesinlikle cok korkunctu gulliver nihat doğan ve devekuşu vucutlu taner vardı cok korktum piuv

senin bikinin varmı? var ,seninn bikinin varmı? var e o zaman hodri meydan galkın gureşin ahahaha

Adada gızlar teklif ediyor Bu gızlar acayip gızlar

benim belki burdan cıkınca dakılcam gızlar vardı, meter onları engelliyo

derya'yı yuzmede kısa mesafade belki gecebilirim

3t super guc yeahhhh

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt